Ispanija, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. yra šeimos įmonė, kuri daugiau nei šimtą metų užsiima iberijos kumpių gamyba ir brandinimu, taip pat kitų produktų, pagamintų iš iberijos kiaulių. Įmonė sugebėjo suderinti tradicinius metodus su pažangiausia technologija, pritaikydama savo įrenginius Europos Sąjungos reikalavimams ir integruodamasi į Denominación de Origen Jamón de Guijuelo nuo pat įkūrimo, kad galėtų p...
Ispanija, Malaga
...Didelis padažų pasirinkimas, skirtas mėsos kukuliams mėsos padažas sūriai baravykai migdolai pipirai klasikinis pomidorų padažas KATEGORIJA: Mėsos kukuliai...
Ispanija, Villarrubia (cordoba)
... plokščia ir atspari. Pakeičia chloruotas medžiagas. Kartu su APET RESILIENT dugnui tai yra tvariausias paketas. Tarp šio medžiagos taikymo sričių yra mėsos gaminiai, sūriai, paruošti patiekalai, padažai ir skysčiai.
Ispanija, Altea, Alicante
... skrudintais akcentais puikiai dera su intensyvesniais skoniais, tokiais kaip kepsniai, brandinti sūriai, riešutai, grybai... INGRIDIENTAI: Vanduo, miežių salyklas, apyniai ir mielės. ALERGENAI: Miežiai ISTORIJA: Laikome šią Viduržemio jūros Märzen viena iš privalomų. Ideali kaip įžanga į amatininkų alų. Šios alaus pagrindas yra skrudinti akcentai, tačiau išlaikant gaivumo esmę ir labai lengvą gėrimą. Be to, mūsų Märzen yra be glitimo, kad visi galėtų mėgautis šiuo nuostabiu gėrimu!
...Iberijos sūris yra presuotas sūris, pagamintas iš trijų pienų mišinio (karvės, avies ir ožkos). Tai populiariausias sūris Ispanijoje, ir pagal proporcijas, nustatytas 4 punkte I priedo 2011 m. vasario 28 d. Karališkojo dekretu Nr. 262/2011, kuriuo patvirtinamos sūrių ir lydyto sūrio kokybės normos. Visi sūriai, kurie bus parduodami su pavadinimu „Iberijos“, turi būti pagaminti iš šviežio pieno šiais proporcijomis: ne daugiau kaip 50% karvės pieno, ne mažiau kaip 15% ožkos pieno ir ne mažiau kaip 15% avies pieno.
Ispanija, Malagón
Turėdami daugiau nei pusę amžiaus istoriją, esame La-Mancha regione Iberijos pusiasalyje, Quesos Rocinante yra vienas iš pirmaujančių sūrių gamintojų Ispanijoje. Kiekvienam pieno tipui siūlome platų sūrių asortimentą su skirtingais brandinimo laikotarpiais: nuo švelnaus iki rezervinio avies pieno sūrio, arba su rozmarinu padengtu žieve; gryno ožkos pieno sūrio su rozmarinu arba mirkyto raudonajam...
Ispanija, Cuarte De Huerva
...Boffard senovinis avies sūris „Riserva“ „Riserva“ tipo sūris yra brandintas sūris, pagamintas naudojant 100% žalią avies pieną, kaip numato senoji kastilietiška tradicija. Brandinimo procesas, griežtai kontroliuojamas, trunka mažiausiai 8 mėnesius (3 kg svorio produktui) arba 4 mėnesius (1 kg svorio produktui), per kuriuos sūriai 3 kartus ištraukiami iš sandėlio ir apšlakstomi alyvuogių aliejumi...
Ispanija, Totanes
... 15% avies pieno. Sūris gaminamas visus metus. Mes skiriame pusiau brandintą sūrį nuo brandinto pagal brandinimo laikotarpį. Pusiau brandintas sūris turi brandinimo laikotarpį nuo vieno iki trijų mėnesių, presuota pasta, kompaktiška masė, tačiau ne visiškai uždara, su mažomis ertmėmis visame pjūvyje ir šiaudų geltonumo spalva ant dramblio kaulo fono, dėl trijų pienų mišinio. Brandintas sūris brandinamas nuo trijų iki šešių mėnesių. Visi mūsų sūriai gaminami be maisto priedų ir yra be lizocimo, natamicino ir sorbatų. Be glitimo.
Ispanija, Aiguaviva
Savarankiška įranga ir raktų sukimo projektai visiškai automatinėms multiformatinėms užpildymo ir pakavimo linijoms. Įranga milteliams ir kietiems produktams, tokiems kaip miltiniai pienai, kūdikių formulė, sportiniai papildai, kava, užkandžiai, saldumynai ir kiti produktai metaliniuose skardiniuose, plastikiniuose induose, stiklainiuose ir kartoninėse dėžutėse.
Ispanija, Alcázar De San Juan-Ciudad Real
Įsikūrusi Alcázar de San Juan, "La Mancha širdyje", "Don Kichoto" žemėje, mūsų įmonė yra viena iš pirmųjų, specializuojančiųsi Manchego sūryje ir kruopščiai atrinktame kavoje su nepakartojamu skoniu.
Atitinkantys produktai
Sūriai ir Kavos Record
Sūriai ir Kavos Record
Ispanija, Granollers
Comercial Montsec S.A. yra aukštos kokybės pieno produktų gamintojas. Jos specializacija yra šviežia grietinėlė, taip pat gaminama UHT grietinėlė, purškiama grietinėlė, sviestas įvairiais formatais (1 kg plytelė, 5 kg blokas, lakštai, indeliai ir KOMPOSTUOJAMAS PAKUOTĖS, ir kt.) bei quark sūris ir labai riebus kremas, skirtas tepti. Be to, Comercial Montsec S.A. yra šimtų produktų, skirtų Horeca k...
Ispanija, Madrid
Mes esame pieno kooperatyvas, sudarytas iš 12 500 ūkininkų ir 19 000 atsidavusių, pieno entuziastų, kurie mato daugybę galimybių. Mes esame ambicinga grupė, kurią skatina atsakomybė ir noras suprasti jūsų poreikius ir idėjas. Mūsų tikslas - išnaudoti visą pieno potencialą ir padėti jums padaryti tą patį su savo gyvenimu, visais jo aspektais. Mes turime platų sūrių ir pieno produktų portfelį, skir...
Ispanija, Badajoz
Kiaulių ūkis, esantis pietvakarių Extremadūroje, Gaminimo šaltinis iš Bellota kumpio. Turime savo dehesą, gyvulininkystę, gamyklą ir vynines, taip pat „Baltąją salę“ su personalu, kuris dirba su įvairiais pjaustymais ir vakuuminiu pakavimu arba naudojant inertines dujas. Siūlome seriją savarankiškai ir meistriškai pagamintų iberinių produktų, tokių kaip kumpiai, pelekai ir dešros iš grynų iberinių...
VEGA MANCHA yra tarptautinė prekės ženklas, skirtas pieno produktams, kuriuos gamina QUESOS VEGA SOTUELAMOS, CENTRAL QUESERA MONTESINOS ir QUESERIA LAFUENTE. Mūsų tradicinė avies sūrio fermą galima rasti mažame piemenų kaimelyje, netoli Albacete, La Manchos regione. Mūsų sūris gaminamas naudojant senovinius metodus, kurie suteikia ypatingą skonį ir kokybę šiam sūriui, pagamintam iš 100% vietinio a...
Ispanija, Alaior-Menorca-Islas Baleares
Nuo 1940 metų Queso Quintana brandina Mahón-Menorca D.O.P. rankų darbo sūrį. Tris Mahón-Menorca D.O.P. rankų darbo sūrio rūšis, kurias siūlo Queso Quintana, yra: pusiau brandintas, su 2-3 mėnesių brandinimu; brandintas, su 6-10 mėnesių brandinimu; ir senas, su daugiau nei 10 mėnesių brandinimu. Kiekvienas mūsų sūris gaminamas iš žaliavinio karvės pieno ir 100% natūralių ingredientų, be konservant...
Ispanija, Fresno De La Vega (león)
Ispanija, Almeria
...ALMA AZUL STILL (be burbuliukų) pagamintas iš 100% Chardonnay vynuogių, turi 11% alkoholio ir tiekiamas 75 cl buteliuose. Puikiai dera su dauguma Viduržemio jūros dietos receptų, tokių kaip užkandžiai, sūriai, žuvys, jūros gėrybės, baltoji mėsa, makaronai, paelja... Vynuogių veislė: 100% Chardonnay Degustacijos pastaba: Elegantiška mėlyna spalva su saldžiais ananasų, aviečių ir aistros vaisių...
Ispanija, Terrassa
...• Vieno gabalo gamyba. • Saldžiai arba sūriai paruošimams, tinkama naudoti šaltai arba karštai. • Aliuminiu padengtas geležis. • Poliruota geležis. • Nerūdijantis plienas. • Puikiai homogeni ir optimizuota kepimo.
Ispanija, Salteras
T S M F O O D S - Ispanija - Įkurta 2010 metų lapkričio mėnesį Sevilijoje kaip žemės ūkio ir gyvulininkystės gamintojų grupė, skirta jų platinimui Europos rinkose. Tam turime patalpas Salterose, Sevilijoje ir Paryžiuje, netoli Rungis rinkos. Visi mūsų produktai turi reikiamas kokybės ir atsekamumo sertifikacijas, atitinkančias griežčiausius Europos ženklinimo standartus, būtinus jų prekybai. Turim...
Ispanija, Madrid
...Sūriai, pagaminti unikalioje aplinkoje, esančioje Leonos kalnuose, prie Pikos de Europa. Gyvuliai - karvės, ožkos ir avys - kurie gamina visų mūsų sūrių pagrindą, maitinasi nuostabiais pievomis ir yra lydimi būdingos šios srities klimato. Aplinkos temperatūra ir drėgmė yra ideali sūrių brandinimui, siūlanti labai aukštos kokybės galutinį produktą. Būtent todėl gamta yra visų mūsų sūrių kokybės...
Ispanija, Olba (teruel)
Gusto Mediterráneo mes užsiimame šviežios juodosios trufelės (Tuber Melanosporum) platinimu, Prancūzijoje žinomos kaip Perigordo trufelė. Be to, tiekiame trufelę Brisura (trufelė stiklainiuose su vandeniu ir druska, skirta trufuoti produktus, tokius kaip sūriai, mėsos ar padažai) ir džiovintą trufelę, skirtą trufuoti užkandžius, aliejų ar padažus. T tanto trufelė Brisura, tiek džiovinta, yra orientuota į pramonės sektorių, ir turime dvi veisles: žiemos juodoji trufelė (Tuber Melanosporum) ir vasaros trufelė (Tuber Aestivum).
Ispanija, Sant Feliu De Guixols-Girona
Siūlome aukščiausią kokybę už prieinamas kainas visiems. Tai yra mūsų filosofija, ir mes kasdien dirbame, kad galėtume jums pasiūlyti šviežius ir kokybiškus produktus. Dirbame su dideliu mėsos asortimentu, nuo „Ternera de Girona“ iki importuojamos mėsos, tokios kaip „terneras de Kobe“ ar „terneras de Nebraska“. Nuo 1982 metų, su maksimaliu profesionalumu, siūlome individualizuotą ir patikimą pas...
Ispanija, Olmedo-Valladolid
Pasirinkite sūrį, o mes jį sumaišysime. Dėl nuolatinio italų technologų komandos konsultavimo mes organizavome gamybą moderniu principu, tačiau išlaikydami autentiškos tradicinės mozzarella skonį. Mūsų novatoriška smulkinimo sistema leidžia mozzarella pasiekti galiojimo datą nesusikaupus. Mes sukūrėme produktą, kuris puikiai lydosi, siūlo, išsiplečia ir tolygiai pasiskirsto, su tinkamu apkepimo ly...
Ispanija, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO yra įmonė, specializuojanti Manchego sūryje, sudaryta iš žmonių, turinčių didelę patirtį. Mūsų asortimentą papildo ožkų, avių ir Iberijos sūriai (50% karvės, 25% ožkos ir 25% avies), visi pagaminti iš geriausios kokybės pieno. Mūsų DANSO ir CANTARERO sūriai yra kietos konsistencijos, jų aromatas ir skonis yra švelnus jaunesniuose (pusiau brandintuose), labiau išryškėjęs...
Ispanija, La Seu D'urgell-Lleida
...Cadí, įkurta 1915 metais ir esanti Seu d'Urgell, buvo pirmoji pieno kooperatyvas, įsteigtas Ispanijoje, ir turėjo esminį vaidmenį gyventojų įsitvirtinime ir struktūrizavime Pirėnų regione. Kooperatyvas remiasi pienu, kurį gamina jos nariai ūkininkai Alt Urgell ir Cerdanya regionuose. Ši teritorija išsiskiria tuo, kad čia gaunamas pienas, idealiai tinkantis sūrių ir sviesto gamybai. Mes esame aistringi ir reiklūs kiekviename procese, dėka mūsų būdo ir darbo. CADÍ, Sūriai ir Sviestas, su Pirėnų esme. Patirtis, sukaupta per kartas, ir šimtmečio kooperatyvo žinios yra mūsų produktų esmė.
Ispanija, Porzuna (ciudad Real)
...Pienas gaunamas iš vietinių gyvulių, kurie negalėtų turėti geresnės aplinkos, kad galėtų augti ir suteikti mums tokį vertingą ingredientą. Šis sūris skonis kaip senais laikais. Alyvuogių aliejus Villajos gaunamas iš Cornicabra ir Arbequina veislių, griežtai kontroliuojant kokybę visose gamybos proceso stadijose. Villajos aliejus yra aliejus su asmenybe ir puikiu skoniu. Mūsų sūriai buvo apdovanoti įvairiuose nacionaliniuose ir tarptautiniuose konkursuose, visi mūsų sūriai gavo apdovanojimus skirtinguose brandinimo lygiuose: brandintas, pusiau brandintas ir rezervinis.
Ispanija, Fuente El Saz (madrid)
... sektoriui, tokių kaip nacionaliniai ir importuoti sūriai, daržovių ir žuvies konservai, padažai, mėsos gaminiai, grietinėlė, sviestas, pieno desertai, makaronai, kiaušinių produktai, grissini, paštetai, miltai, raudonėlis ir daugelis kitų kokybiškų produktų, platinimu. Siekdama užtikrinti geriausias paslaugas, ji tiesiogiai rūpinasi logistika, pristatydama produktus savo transporto priemonėmis, kurios leidžia visada užtikrinti šaldymo grandinės tęstinumą.
Ispanija, Casar De Cáceres
Rankų darbo sūriai Amatiniai sūriai Sūriai su PDO Torta del Casar Avies pieno sūriai Sūrių tiekėjas Sūrių gamintojų grupė Daržovių renetas Žalias pienas Natūralus sūris, pagamintas tradicinėmis technikomis Alergenai: be glitimo...
Ispanija, Villamayor De Calatrava
Mes esame Quesos Finca La Cruz, grynų avies sūrių gamintojai. Mūsų produktai gaminami iš grynos pieno, gauto iš mūsų pačių avių, todėl galime pasiūlyti vienodą kokybę, aromatą ir tekstūrą. Be to, jie vakuumiškai supakuoti ir uždaryti lino audiniu, kad geriau nusausėtų.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play