Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... žalias avies pienas Gamybos tipas: Enziminė koaguliacija Rūgštis: Gyvūninė rūgštis iš ėriuko Šeimos tipas: Brandintas presuotas sūris, nevirtas, pelėsiniu/plaunamu žieve Brandinimas: Nuo trijų iki penkių mėnesių.
...kurį palieka manchegų avies pienas. „Flor de San Isidro“ manchego sūris derina kokybę ir tradiciją, gaminamas pagal tą pačią tradicinę receptūrą, tačiau su modernių metodų homogenizacija ir saugumu. „Flor de San Isidro“ siūlo platų sūrių asortimentą: iš neapdoroto, pasterizuoto ar ekologiško pieno, su skirtingais brandinimo laipsniais.
Ispanija, Porzuna (ciudad Real)
...Pienas gaunamas iš vietinių gyvulių, kurie negalėtų turėti geresnės aplinkos, kad galėtų augti ir suteikti mums tokį vertingą ingredientą. Šis sūris skonis kaip senais laikais. Alyvuogių aliejus Villajos gaunamas iš Cornicabra ir Arbequina veislių, griežtai kontroliuojant kokybę visose gamybos proceso stadijose. Villajos aliejus yra aliejus su asmenybe ir puikiu skoniu. Mūsų sūriai buvo apdovanoti įvairiuose nacionaliniuose ir tarptautiniuose konkursuose, visi mūsų sūriai gavo apdovanojimus skirtinguose brandinimo lygiuose: brandintas, pusiau brandintas ir rezervinis.
Ispanija, Casar De Cáceres
Rankų darbo sūriai Amatiniai sūriai Sūriai su PDO Torta del Casar Avies pieno sūriai Sūrių tiekėjas Sūrių gamintojų grupė Daržovių renetas Žalias pienas Natūralus sūris, pagamintas tradicinėmis technikomis Alergenai: be glitimo...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play