Ispanija, El Perello
...Miel de Naranjo. Charakteristikos: Spalva: šviesiai gintarinė arba labai šviesi. Aromatas: primena apelsinų žiedą, intensyvus ir ilgalaikis. Skonis: dominuoja saldus skonis, tačiau aiškiai jaučiamas rūgštus komponentas. Gamybos zona: Viduržemio jūros regionas ir pietinė pusiasalio dalis. Spalva: šviesiai gintarinė arba labai šviesi. Aromatas: primena apelsinų žiedą, intensyvus ir ilgalaikis. Skonis: dominuoja saldus skonis. Gamybos zona: Viduržemio jūros regionas ir pietinė pusiasalio dalis.
AESTAS mes dirbame kartu su ūkininkais ir amatininkais bitininkais, kruopščiai pasirinkdami geriausius žemės produktus, kad jie tiesiogiai pasiektų jūsų namus. Mes vertiname patirtį ir žinias tų, kurie augina ir gamina kiekvieną iš mūsų siūlomų natūralių lobynų, užtikrindami kokybę ir autentiškumą kiekviename procese. Mūsų aistra mūsų tautų turtui ir kultūrai skatina mus dirbti su vietiniais gamin...
...Apdovanota "Miel de azahar" tarptautiniu "Premio Internacional al Sabor Superior", kurį skyrė Tarptautinis skonio institutas Briuselyje 2024 metais. Vertinimo komisiją sudarė daugiau nei 200 nepriklausomų skonio ekspertų iš daugiau nei 20 šalių, prestižiniai šefai ir someljė, pripažinti "La Guía Michelín" ir "Gault Millau". "Miel de azahar" gaminama iš apelsinų (Citrus spp) ir mandarinų žiedų nektaro. Jos spalva yra labai šviesiai gintarinė, intensyvus aromatas ir subtilus skonis su rūgštumo komponentais.
Ispanija, Gerona
... nektarų. Rozmarino, čiobrelių, apelsinų žiedų, levandų, kaštonų, ąžuolo medus....\n\nSELECCIÓN DE MIELES DE MILFLORES\nTamsesni arba šviesesni, daugiažiedžių medaus rūšys yra medus, surinktas iš skirtingų nektarų arba medaus, kurį bitės mums pateikia su kiekvienos kilmės vietos savitais skoniais ir aromatais."}...
Ispanija, Solana Del Pino
...Gryna medus, su dominuojančia apelsinų žiedų (citrinmedžių ir apelsinmedžių) kvapu, surinkta mūsų pačių bičių, gaunama iš klajojančių bičių šeimų, perkeliamų į ekologiškas vietas pietinėje Kordobos kalnų dalyje, kai žydi apelsinų žiedai. Įsikūrę apelsinų ir citrinų soduose, kurie yra imunologiniai. Surinkta kovo ir balandžio mėnesiais, daugiausia. Šviesiai balta, ekstra šviesi spalva ir švelnus...
Ispanija, Lanjarón (granada)
...Al-Ándalus Delicatessen siūlo ekologiškų produktų liniją, pažymėtą Europos Sąjungos įrašu ir teisine sertifikacija, užtikrinančia aukštą kokybę. Ekologiškas medus, pavadintas taip, nes derlius skinamas ekologiškuose plotuose, o jo sanitarinis apdorojimas vykdomas tik naudojant ekologiškas ir natūralias medžiagas. Siūlome platų skonių asortimentą, kai kurie iš jų yra išskirtiniai mūsų regionui, pavyzdžiui, čiobrelių medus, apelsinų žiedų medus ir rozmarinų medus, tarp kitų. Pakuotės variantai: 250g ir 500g...
Ispanija, Finestrat
...Ispaniškas medus. Žiedų medus iš vieno žiedo (čiobrelis, rozmarinas, apelsinų žiedai, levandos, citrina ir kt.) arba iš kelių žiedų. Specialios medaus rūšys, tokios kaip ekologiškas miško medus arba ekologiškas kaštonų medus. Taip pat prieinamas žiedadulkės.
Ispanija, Cocentaina
... produktų maisto sauga, atsekamumas ir kokybė yra garantuojami išorinėmis audito ir laboratorijų procedūromis. Dėl mūsų privilegijuotos padėties turime tiesioginę prieigą prie vertingiausių medaus rūšių iš mūsų geografinės zonos, tokių kaip rozmarino, apelsinų žiedų, levandų, nespalvoto, citrinos ir kt. Mes esame ypač gerai vertinami dėl mūsų žaliųjų medaus asortimento, kuris nėra kaitinamas jokiuose procesuose ir tokiu būdu išlaiko visas savo organoleptines savybes.
Ispanija, Barcelona
...tiek monoflorinį, tiek multiflorinį. Jų svetainėje matome platų produktų katalogą: čiobrelių, apelsinų žiedų, rozmarinų, kaštonų, kalnų, gėlių, kalnų, eukaliptų, migdolų ir dar daugiau medaus. Alyvuogių aliejus, kurį randame beevoo.net, yra vienas iš labiausiai apdovanotų Ispanijoje. Tai ankstyvos derliaus alyvuogių aliejus, išgautas 21-23ºC temperatūroje, išlaikantis visas savo organoleptines savybes.
Ispanija, La Roda
... rozmarinų medus, čiobrelių medus ir apelsinų žiedų medus. Gazpačo tortai, gazpačo tortai, rankų darbo tortai, tortai Mančos gazpačui, pagrindiniai ingredientai Mančos gazpačui. Geriausi džiovinti, virtiniai ir švieži mėsos gaminiai iš Albacetės kalnų. Pipiriniai salchichón, Mančos chorizo, pragaro chorizo, svogūnų kraujiniai dešrelės, baltoji butifarra, chistorra, džiovintas chorizo. Pabaigai - rankų...
Ispanija, Valencia
Ispaniškas bitininkystė. Daugiakvapių, miško ir apelsinų žiedų medus. Vynai iš pusiasalio.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play