... puikiai tinka ruošti ant grotelių, kepti ant keptuvės arba orkaitėje. Šios filės kokybė ir švelnumas suteikia aukščiausios klasės gastronominę patirtį, vertinamą mėsos mėgėjų. Laikoma laisvėje ir natūraliai šeriama, Iberijos kiaulė kiekviename kąsnyje suteikia nepakartojamą skonį ir tekstūrą.
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... konservantai, baltasis vynas, įdarytas į natūralią žarną. Neto svoris: 0.350 gr. Paskirstymo ir transportavimo sąlygos: Esant kambario temperatūrai, apribojimų nėra. Jei vakuuminėje pakuotėje, temperatūra turi būti žemesnė nei 5ºC. Rekomenduojama vartojimo temperatūra yra 15º-18ºC. Gamybos procesas: Pasirinkimas, kapojimas, minkymas, įdaras, brandinimas, pjaustymas ir pakavimas. Ingredientai: Iberų kiaulienos liesa mėsa, D.O. la Vera paprikos (Káceres), druska, česnakas, raudonėlis ir konservantai. Neto svoris: 0.350 gr.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play