Italija, Mesoraca
...Kiaulienos guanciale yra kiaulienos mėsos pjūvis, kuriame yra liesų raumenų venų su vertingu riebalų komponentu, kuris skiriasi nuo lardo (nugaros riebalai) ir pancetta (pilvo riebalai). Konsistencija yra kietesnė nei pancetta, o skonis labiau išskirtinis. Mėsa kruopščiai masažuojama rankomis ir pagardinama mūsų būdingais prieskoniais. Ji paliekama brandinti daugiau nei 80 dienų kontroliuojamoje...
Suomija, Turku
Italija, Viterbo
...Brandintas guanciale, pagamintas iš geriausios sertifikuotos itališkos šviežios mėsos. Puikiai tinka geriausiems amatriciana, carbonara ir gricia makaronams. Brandintas mažiausiai 2880 valandų, kad suteiktų geriausią skonį jūsų patiekalams. Unikalus ir nepamirštamas.
Italija, Marciano Della Chiana
...Guanciale yra mėsos gaminys, gaunamas iš kiaulės žandų. Mėsa maždaug penkias dienas masažuojama druska. Pridėjus pipirų ir aitriųjų pipirų, ji aromatizuojama rozmarinu ir šalaviju, kad mėsa būtų dar skanesnė. Brandinimas, trunkantis nuo 60 iki 90 dienų, vyksta optimaliomis klimato ir drėgmės sąlygomis. Jis naudojamas virtuvėje įvairiuose receptuose ir padažuose: makaronuose su karbonara, gricia ir amatriciana, kad paminėtume garsiausius.
Prancūzija, Pessac
...Dešros, saliamai, lonza, avienos kumpis, ožkos kumpis, vietinės specialybės, guanciale, pancetta, žalias kumpis, coppa, Desulo kumpis, šernas, baravykų dešra, cannonau salami, alyvuogių salami...
Prancūzija, Laissac
... jautiena, chorizo, guanciale, džiovinta dešra, dešra sudaro mūsų nitritų neturinčių mėsos gaminių asortimentą, pagamintą mūsų dirbtuvėse Laissac, Aveyron. COTE2BOEUF taip pat yra Popines išradėjas: plonai supjaustyta mėsos gamyba stiklainyje, kuris yra 100% perdirbamas ir grąžinamas. Kai Popine bus vakuume, ji išsilaikys 3 mėnesius kambario temperatūroje. Pasiekiama 3 formatuose (Popine, Marmite, Chaudron), ji puikiai papildys jūsų raclette žiemą ir mėsos gaminių lėkštes gražiuoju sezonu.
Italija, Castel Guelfo Di Bologna
...pagamintas rankomis. Mėsos gamykla gamina kumpius, ekstra šviežią dešrą, džiovintą dešrą, Luganegą, Feraros tetos dešrą, grilio Guelfo dešrą, kaimo dešrą ir didelę vietinę dešrą, Milano, Vengrijos, Felino, Feraros, Neapolio, Fabriano, brandintą guanciale, galvos kumpį, šoninės gabaliukus, cotechino ir zampone, bondiola, kunigo skrybėlės ir kitas specialybes mažmeninei prekybai, GDO ir restoranams.
Italija, Scario
...pecorino, dešra, soppressata, pancetta, capocollo, guanciale, ekologiški makaronai, ekologiškas vynas, alyvuogės, patė, džemai, marmelada, mastaccioli, cantucci. Rankų darbo medus, speltos produktai, propolis, medaus saldainiai, nuotakos torroncino, kanapių aliejus ir miltai, senator cappelli miltai, saragolla, speltos makaronai, amaro penna, prieskoniai, šampanas, grappa.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play