SARL des 2 Puys yra šeimos įmonė, įsikūrusi Périgord širdyje, specializuojasi riešutų gamyboje daugiau nei 20 metų. Mes su aistra ir žiniomis auginame Franquette BIO, Fernor ir Chandler veisles. Siūlome platų produktų asortimentą, tokių kaip džiovinti riešutai, riešutų branduoliai, riešutų aliejus ir šokoladu aptraukti riešutai. Pakuotės: maišelis 500g, 1kg ir tinklas 5kg. Mūsų Franquette veislės...
Prancūzija, Talant
...), šaldytas (tiramisu, profiteroles ir mont blanc), taip pat Kalėdinius sausainius ir kitas saldėsius (cinnamon žvaigždės, imbiero duona...) Knyga iliustruota žingsnis po žingsnio, taip pat rasite "Bûches et Gourmandises de Noël" pagrindinius receptus: sausainius, tešlas, kremus... Tekstas prancūzų ir anglų kalbomis. Format 20.5x26.7cm. Nuoroda: BEL42 Sandėlyje: 9 produktai Išmatavimai: 250 puslapių Kalba: Prancūzų ir anglų...
Senegalas, Dakar
DELICES DE FEMMES kuria ir gamina natūralius bei ekologiškus kosmetikos ir gerovės produktus. Mūsų gaminiai yra pagaminti rankiniu būdu, tarptautiniu mastu pripažinta metodika. Mes naudojame šaltojo saponifikavimo metodą mūsų muilams gaminti ir naudojame vietinius ingredientus, tokius kaip Senegalo aliejai, afrikietiški sviestai ir eteriniai aliejai. Mes siūlome gerovės produktus, įkvėptus tradic...
Prancūzija, Biguglia
Korsikos kilmės šefas Jean-Michel Querci per savo kūrinius nori pasidalinti meile savo salos produktams. Jis yra brocciu (šviežio korsikietiško sūrio) džemo išradėjas, o šefas siūlo kulinarinę kelionę į savo šaknis. Asortimentas "O Mà" yra labai įvairus ir apima saldžius malonumus (džemai, užtepiamosios pastos, aromatizuoti cukrūs, pyragai) ir sūrius malonumus (užkandžių specialybės, padažai ir pr...
Prancūzija, Saint-Georges-Sur-Eure
REVES DE GOURMANDISES yra dirbtuvės, gaminančios kvapnias augalines žvakes su medinėmis dagtimis, taip pat fondantus su sudėtingais kvapais, gaminamus Grase. Mūsų žvakės gaminamos iš sojų vaško, o kvapnūs fondantai - iš rapsų vaško. Rūpindamiesi aplinka, naudojame tik natūralius ir augalinius vaškus. Žvakės liejamos rankiniu būdu. Mūsų naudojami vaškai yra biologiškai skaidūs ir neišskiria toksiš...
Įmonė LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN, įkurta 2017 metais, yra Liège, Belgijoje. Mes specializuojamės rankų darbo nugato gamyboje. Mūsų produktai gaminami mūsų pačių dirbtuvėse, remiantis amato žiniomis, perduodamomis iš kartos į kartą, todėl jie yra autentiški. Mūsų nugatas gaminamas laikantis tradicijų, naudojant kruopščiai atrinktus aukštos kokybės ingredientus. Jo skonis, kuris yra tiek traš...
Prancūzija, Provins
VIDURAMŽIŲ GURMANAI, amatų kepykla, įsikūrusi PROVINS, Île-de-France, siūlo platų tradicinių ir originalių sausainių bei pyragų asortimentą. Ponia Corinne kviečia jus į tikrą kelionę per laiką ir istoriją, atgaivindama Viduramžių receptus. Skani visata, kurioje susipina virtuvė ir istorija! Mūsų sausainiai ir pyragai yra be dažiklių, be dirbtinių aromatų, be konservantų, o naudojami ingredientai ...
Prancūzija, Saint Georges Sur Loire
Ateikite atrasti Anjou specialybes, tiek saldžias, tiek sūrias. Sudarykite savo gurmaniškas krepšius su arbata, saldumynais, vynais, terinomis, patiekalais, džemais, šokoladu, pipirais, prieskoniais, kava....
Atitinkantys produktai
Kosta Rikos Kava
Kosta Rikos Kava
Prancūzija, Sortosville-En-Beaumont
... pavyzdžių: „Langues de Chat“, „Galettes Normandes“, „Cookies aux Éclats de Caramel“, „Cookies aux pépites de Chocolat“, „Sablés Diamant enrobés de Chocolat Lait“, „Palets Fins aux Amandes“, „Palets Normands“, „Amandines“, „Gourmandises“. Mūsų minkšti receptai: „Petits Fours Financiers“, „Brownies“, „Petits Cakes aux Raisins“, „Madeleines“. Mūsų meringiniai receptai: „Doigts de Dames“, „Délices de Léa“, „Rochers Coco“, „Congolos“. „La Maison du Biscuit“ pažadina jūsų skonio receptorius ir vaikystės prisiminimus.
Prancūzija, Prechac
Įmonė CONFITURES ET GOURMANDISES GONDOLO siūlo profesionaliai klientų grupei įvairių džemų, medaus, vyno konservų ir Sauternes delikatesų asortimentą. Vaisiai ir daržovės gaunami iš regioninių gamintojų ir atrenkami optimalios brandos etape, kad vėliau būtų paversti džemu. Vaisiai ir daržovės yra rūšiuojami rankomis, pjaustomi peiliu, kad būtų išsaugota jų tekstūra ir skonis, o virimas vyksta katile ant didelės ugnies.
Patisserijos ir skanėstai, Stéphane Glacier mokykla, skirta tiek mėgėjams, tiek profesionalams, dirbantiems maisto srityje. Stéphane Glacier siūlo profesionalams tobulinimosi kursus konditerijoje, saldumynų gamyboje ir šokolado gamyboje pagal metinį tvarkaraštį. Siūlome apie keturiasdešimt kursų, kuriuos veda Stéphane Glacier, jo konditerijos šefas Jérôme Le Teuff, taip pat dešimt talentingų ir ge...
Prancūzija, La Teste De Buch
Prancūzija, La Queue En Brie
Šveicarija, Châtel-St-Denis
Prancūzija, Peyrehorade
Prancūzija, Asnières Sur Seine
Prancūzija, St Gilles Croix De Vie
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play