Ispanija, Molina De Segura
...Lord Spices Group bulk mustard yra esminis ingredientas bet kurioje virtuvėje, siekiančioje pridėti aštrų ir gyvą skonį savo patiekalams. Turėdami daugiau nei šimtmečio patirtį, siūlome aukščiausios kokybės garstyčias, kurios yra prieinamos geltonos, smėlinės, visos, maltos ir juodos rūšyse. Mūsų garstyčios neturi GMO ir kilusios iš įvairių šaltinių, užtikrinančių jų šviežumą ir autentišką skonį. Jos idealiai tinka naudoti padažuose, užpilduose ir įvairiuose gurmaniškuose patiekaluose, suteikdamos virėjams ir maisto įmonėms patikimą ir aukštos kokybės ingredientą.
Vokietija, Heidelberg
Diafood GmbH yra pirmaujanti augalinių žaliavų perdirbimo įmonė, specializuojanti aukštos kokybės džiovintuose daržovėse, aromatinėse augaluose ir ekologiškuose produktuose. Turėdama daugiau nei 35 metų patirtį, Diafood išsikovojo puikią reputaciją dėl kokybės ir tvarumo. Įmonė dirba tik su sertifikuotais tiekėjais, kurie atitinka griežtus ekologiškos kokybės standartus. Ypatingas dėmesys skiriam...
Prancūzija, Avançon
..."La Moutarde au Miel" yra klasikinis prieskonis, kuris sujungia medaus saldumą su garstyčių aštrumu. Ši mišinio puikiai tinka tiems, kurie ieško subalansuoto ir skanaus skonio. Su 250g grynuoju svoriu, ši garstyčia yra ideali, kad lydėtų jūsų mėsą, žuvį ar daržoves. Ji taip pat gali būti naudojama jūsų salotų padažuose ar marinatams, kad suteiktų saldžiarūgštį skonį. Jos glotni tekstūra ir subtilus skonis daro ją puikiu pasirinkimu kasdieniams patiekalams ar ypatingoms progoms.
Martinika, Rivière-Pilote
...Pipirinė garstyčia "Maya skoniai" suteikia jūsų receptams nepakartojamą skonį. Subtilus pipirų charakterio ir garstyčių stiprumo derinys. Penja pipiras yra vienas geriausių pipirų pasaulyje. Jis ypač vertinamas didžiųjų šefų, kurie mėgsta jo skonį, charakterį ir jėgą, taip pat medienos ir muskato natų. Puikiai tinka prie raudonos mėsos, taip pat bus tobula jūsų baltos mėsos marinatams. Taip pat pagalvokite apie jo naudojimą padažuose ir vinaigretėse.
Vokietija, Garstedt
... naudojama kaip rišiklis, tirštiklis ir stabilizatorius maisto technologijoje. Kūrybinėje virtuvėje xantano guma naudojama padažuose ir padažuose dėl savo savybės stabilizuoti aliejaus/acto emulsijas. Nesvarbu, ar tai majonezas, pomidorų kečupas, garstyčios ar sausų prieskonių mišiniai, beveik viskas, kas turi aliejaus, gali būti stabilizuota xantano guma. Kitos naudojimo galimybės, pavyzdžiui, konditerijoje, žinomos siekiant pagerinti šaldymo ir atšildymo stabilumą smulkiems kepiniams (tortams, pyragams, praline, ledams). Ledai turi būti kreminiai, kad atitiktų savo pavadinimą ledų kremas.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play