...Šviežiai nuskintos arbatos lapai pirmiausia džiovinami ant audinių lauke ir saulėje, tada sukamai dedami į cilindrinius bambukinius krepšius, kad lapai suskilinėtų ir prasidėtų fermentacija. Pasiekus norimą fermentacijos lygį, arbata džiovinama žemoje temperatūroje.
Oolong, reiškia "Juodasis drakonas". Šis pavadinimas kilęs iš senos kinų legendos ir galėtų reikšti juodus gyvates, kurios kartais buvo randamos apsivijusios arbatos medžių šakoms.
VANDENS TEMPERATŪRA: 85° iki 95°C
INFUZIJOS LAIKAS: 2 iki 3 minučių...
Biosasun, įkurta 2001 metais Navaroje, užsiima aukštos kokybės ekologiškų maisto produktų gamyba, specializuojasi alyvuogių produktų srityje. Mūsų prekės ženklas, OleoHealth™, atspindi puikų kokybę tokiuose produktuose kaip ekstra vieržinis alyvuogių aliejus, triufeliai, kombuča ir kt., visi turintys daug antioksidacinių ir priešuždegiminių savybių.
Turėdami 28 hektarus ekologiškų alyvmedžių, mū...
...'L'Oréal Paris' naktinis kremas 'Age Perfect Cell Renaissance' turi du ypatingus ingredientus: juodąjį triufelį ir fermentuotą juodąją arbatą. Ši kombinacija pagerina natūralią ląstelių regeneraciją ir stiprina odą naktį.
Juodasis triufelis yra retas, išskirtinis grybas. Su vienu ilgiausių savo rūšies ciklų, juodasis triufelis išlieka nepakitęs 200 dienų. Fermentuota juodoji arbata tradicinėje...
...Žalioji arbata gaunama iš tos pačios augalo (Camellia sinensis), kaip ir juodoji arbata. Skirtingai nuo juodosios arbatos, žalioji arbata nėra fermentuota, o švelniai garinama ir džiovinama. Dauguma žaliosios arbatos sveikatos privalumų yra priskiriami katechinams, polifenolių grupei, kuri suteikia arbatai kartoką skonį. Ypač vertingas yra epigalokatechino galatas (EGCG), kuris pasižymi labai...
... antioksidantų nei raudonas vynas ir tris kartus daugiau nei žalia arbata, kakavos pupelės yra turtingas mineralų šaltinis. Ankštys yra rankomis skinamos ir atrenkamos geriausiai kokybei. Taip pat mūsų kakava buvo fermentuota, kad sumažintų pradinį kartumą. Gamybos procesas išlaiko reikšmingą dalį pupelių maistinės vertės, be jokių priedų.
Forastero Pupelės
Kakavos milteliai Įprasti Ekologiški yra gaunami iš Forastero kakavos medžio. Iš pradžių ši kakava kilusi iš Amazonės regiono, tačiau dabar ji daugiausia auginama We…...
... skirtingų augalų: iš tikrųjų jos yra iš tos pačios rūšies, tačiau juoda arbata yra fermentuota.
Savybės
Žalia ir juoda arbata abi turi kofeino ir polifenolių. Tačiau polifenoliai, esantys žalioje arbatoje, katechinai, nėra tie patys, kurie yra juodoje arbatoje: teoflavinai.
Šis ekstraktas yra labai koncentruotas kofeino, 20% prieš 1–4% užpyle. Panaši veikla vien tik vartojant arbatą būtų įmanoma tik kasdien vartojant didelius kiekius arbatos.
Daugiau...
...Tajų Hong Cha yra fermentuota juodoji arbata, todėl ji priklauso oolong kategorijai. Tai puiki arbata pusryčiams, tačiau taip pat puikiai dera su kepiniais.
Nuoroda: RECHONGCHA100...
...Siūlome tiekti tradicinį rusišką žolelių arbatą - ivan arbatą. Aukščiausios kokybės lapų arbata - turtingas skonis ir aromatas, ryški spalva. Pakuotė - maišas arba 10 kg dėžutė.
Taip pat turime daugiau nei 200 rūšių vaistinių žolelių, norint gauti visą asortimentą, rašykite el. paštu.
...Regionas: Cerrado – Serra do Salitre
Ūkis: Morada Do Sol
Gamintojas: Elen Lorencini Moraes
Veislė: Arara
Aukštis: 1.100 – 1.400 m virš jūros lygio
Procesas: Natūralus
Pastabos: Kava su fermentuota medaus aromatu, šokoladiniu pagrindu ir vaisiniais, citrusiniais bei medaus natomis; ji saldi, vaisiška, su medaus kūnu ir vidutine/maža rūgštimi.
Morados palikimas: Tradicijos atspindys.
Paveldas ir...
...Ce Guarani yra kava su rafinuotu profiliu, natūraliai fermentuota (be vandens), siūlanti riešutų natų ir skanaus šokoladinio skonio, kuris džiugins jūsų kavos akimirkas.
Ši regioninė kava kilusi iš Mogiana regiono, garsiausio Sao Paulo valstijoje, ideali zona kavos auginimui agroforesterijoje su kalvotomis žemėmis, kurių aukštis viršija 1100 m.
Galima įsigyti 250 g arba 1 kg formatu.
Grūdai arba malta.
Pietų Korėja, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
2000
50-99
... skysčių, praskiestų.
- Gamykla gamina tik pagirių sprendimų gėrimą, siekdama padidinti produktų specializaciją.
1. Fermentuotaarbata pagirių prevencijai
Gaminama arbata fermentacijos procesu, kuris gali sustiprinti pagirių atsigavimo efektus ir apsaugoti kepenų funkciją.
2. Greitas atsigavimas nuo nuovargio
Pagirių prevencija ir pabėgimas nuo pagirių skausmo, kraujo cirkuliacijos gerinimas...