Ispanija, San Pedro Manrique (soria)
Ispanija, Alcobendas
...Aukštos kokybės raudonos etiketės Iberijos kumpis, pagamintas iš 50% Iberijos veislės kiaulių, šeriamų kaštonais per montanera (paskutiniai 6 gyvenimo mėnesiai). Brandinimas trunka daugiau nei 24 mėnesius. 50% Iberijos kaštonų kiaulė yra kiaulė, kurios kilmė yra iš grynaveislių Iberijos kiaulių (100% Iberijos), kryžminamų su Duróc veislės kiaulėmis. Šios kiaulės buvo auginamos laisvėje ir per paskutinius 6 gyvenimo mėnesius šeriamas kaštonais ir žolelėmis.
Nyderlandai, Halle
... knaisiotis, žaisti, bėgioti ir maudytis. Be to, jos turi daugiau laiko augti, kas teigiamai veikia mėsos kokybę. Mūsų kiaulės yra Duroc veislės ir senovinių tradicinių veislių, tokių kaip Bonte Bentheimer ir Mangalitza, hibridai. Tai užtikrina skanų marmurinį mėsą su puikiu skoniu.
Ispanija, Fuente De Cantos
...patvirtinta 2014 m. sausio 10 d., nustato šią klasifikaciją: Kalbant apie veislę: 100% Iberikų kumpis: kilęs iš kiaulės, kurios tėvai yra 100% iberikų, įrašyti į veislės knygą. % Iberikų: šiuo atveju turi būti nurodytas % Duroc veislės kryžminimo. Pavyzdžiui: „75 % iberikų“ būtų kilęs iš 100% iberikų motinos ir tėvo, kurio motina yra 100% iberikų, o tėvas kryžminamas su Duroc kiaule. Kalbant...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play