Vengrija, Budapest
...Mūsų ūkininkai pasirenka geriausias alyvuoges ir daržoves. Kiekviena alyvuogė yra atrenkama pagal brandumą prieš pradedant fermentacijos procesą. Išsaugojimo procese mūsų daržovės ir alyvuogės perkeliamos į didelius rezervuarus, kurie užpildyti sūrymo tirpalu, sudarytu iš vandens ir 10% druskos. Fermentacijos procesui užbaigti prireikia iki trijų mėnesių. Šis procesas būtinas, kad būtų suardytas...
Turkija, Samsun
...Tai druskos vandens žuvis, priklausanti upėtakių ir lašišų šeimai. Ji auga vėsiuose ir mineralais turtinguose Juodosios jūros vandenyse. Jos dydis yra mažesnis, palyginti su lašišų šeima. Tačiau ji yra lyderė savo šeimoje mineralų ir mikroelementų, tokių kaip B1, B2, Fluoras, Cinkas ir Chromas, atžvilgiu. Pjūvio tipas: Galva nupjauta, išvalyta - HOG Dydžių diapazonas: 0,9 - 1,4 / 1,4 - 1,8 / 1,8 - 2,7 / 2,7 - 3,6 kg Laikymo metodas: Šaldyta IQF Pardavimas: Didmeninė prekyba Pakuotės metodas: 20 kg kartoninė dėžė su 3% glazūra Gamybos vieta: Juodoji jūra, Samsun, Turkija...
Mauritanija, Nouakchott-Ndb-Berlin-Dakhla
Vokietija, Obermoschel
...Gravad kilęs iš norvegų kalbos ir reiškia „įkasti“, - lašišą su druska ir cukrumi laikyti po slėgiu ir konservuoti. Šiandien lašišos filė marinuojama iš druskos, cukraus, krapų, prieskonių, šiek tiek šaltinio vandens ir viskio. Tokiu būdu lašiša fermentuojasi ir brandinama į dar vieną delikatesą. Marinavimo procesas trunka apie tris dienas ir leidžia Gravad lašišai išlikti šviežiai kelias dienas. Tradicinis receptas - mūsų šeimos receptas - suteikia lašišai ypač subtilų, prieskonių ir aromato skonį.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play