...100 % natūralių ingredientų. Be dirbtinių E.
Svoris: 0,280 kg
Distribucijos ir transportavimo sąlygos: Esant kambario temperatūrai, apribojimų nėra. Jei vakuume supakuota esant žemesnei nei 5ºC temperatūrai. Rekomenduojama vartojimo temperatūra yra 15º-18ºC.
Gamybos procesas: Pasirinkimas, kapojimas, minkymas, įdėjimas ir brandinimas.
Ingredientai: Iberų kiaulienos mėsa, druska, cukrus, natūralūs prieskoniai, augaliniai baltymai.
Svoris: 0,280 kg...
...Atraskite mūsų apdovanotus produktus 2023 metų Sūrio pasaulio čempionate.
AUKSO MEDALIS Provanso žolelių sausam dešrainiui
RAUDONOS MEDALIS Grynam kiaulienos sausam dešrainiui
SIDABRO MEDALIS Sausai dešrai
SIDABRO MEDALIS Švelniajam chorizo
Mažas privalumas:
Puiki dėžutė, skirta įvairinti skonius ir aromatus, kuri jus pavers priklausomais!
SKU:2200056000000-1
Svoris:1,2 kg
Informacija apie...
...INGRIDIENTAI: kiauliena ir šoninė, druska, prieskoniai, cukrus, aromatai, stabilizatorius E451, skonio stipriklis E621 ir antioksidantas E300. Natūrali kiaulės žarnelė. Gali būti pieno ir sojos baltymų bei garstyčių.
...Šio naminio chorizo gamyboje naudojamos aukštos kokybės Duroc kiaulių dalys su "Teruel kilmės nuoroda", tokios kaip pečių dalis ir šoninė, taip pat kruopščiai parinktos prieskoniai ir natūralios žarnos, kas suteikia intensyvų ir savitą skonį, be to, tai yra labai sveikas produktas.
...Mūsų Iberijos šoninė yra intensyvios bordo spalvos su perlamutrinėmis riebalų gyslomis, minkšta ir kreminė tekstūra, intensyvus ir ilgai išliekantis skonis, malonus ir stiprus aromatas. Lėtas natūralus džiovinimo procesas ir šeimos naudojamas prieskonių bei paprikos marinatas, perduodamas per tris kartas, suteikia mūsų Iberijos šoninei neprilygstamą aromatą.
... galite juos įtraukti į padažą ar bet kurį kitą receptą.
Mūsų privalumai MCÖ:
Be pridėtinio cukraus
Be pridėtinio druskos
Be fitoestrogenų
Nėra jokių kultūrinių ar religinių apribojimų (Halal, Kasher ir kt.)
Dydis: 3 vnt. (200 g)
Pakuotė: Šviežia
Skonis: Su žolelėmis...
...Siūlome jums naują užkandžių koncepciją. Jie greitai ir lengvai paruošiami, puikiai tinka kaip užkandis. Juos galima valgyti bet kur: namuose, darbe ar lauke.
...Kumpiai ir Dešros Juan Fernández S.L.
"El Bierzo"
Bierzo Pramonės Parkas, s/n, 24560 Toral de los Vados, León - Ispanija
www.jamonesyembutidosjuanfernandez.es...
...Mes pasirenkame geriausius mėsos gabalus mūsų dešroms. Iš pečių, krūtinės ar kiaulienos kumpio, daugiausia iš Auvergne ar Rhône-Alpes, kiekvienas pasirinktas mėsos gabalas patenka į išmanų mišinį. Taip užtikriname kiekvienos mūsų recepto švelnumo ir aromatinės galios savybes.
Natūralus žarnų užpildymas atliekamas rankomis.
Natural d’Mezclas profesionalų komanda kasdien atlieka intensyvų ir kruopštų darbą, kad pasiūlytų geriausių pagalbinių produktų ir paslaugų pasirinkimą, susijusį su maisto pramone. Nesvarbu, ar tai būtų natūralūs dažikliai, priedai, žaliavos, mėsos gaminiai ar maisto aromatai, viskas pateikiama su aukščiausia kokybės norma, kurią galima rasti rinkoje.
Mes esame maisto produktų, tokių kaip sausi, švieži ir šaldyti, pirkimų centras, taip pat specializuojamės 24 valandų maisto racionų "Meal Ready to Eat" - MRE, skirtų kariniams ir humanitariniams tikslams, kūrime ir gamyboje.
Mūsų pasiūlymai yra labai įvairūs, galime tiekti dideliais kiekiais tiek šaldytą vištieną, augalinį aliejų, pomidorų pastą, konservuotą jautieną ir vištieną, konservuotus pa...
CENTRALE D, įsikūrusi Šantjetyene, yra maisto didmenininkas profesionalams ir privatiems asmenims. CENTRALE D siūlo platų maisto produktų ir pakuočių pasirinkimą tiek profesionalams, tiek privatiems asmenims.
Pas CENTRALE D rasite visą maisto produktų asortimentą:
- mūsų Šviežių produktų erdvėje: sūriai, pieno produktai, vaisiai ir daržovės, mėsa ir žuvys, dešros, jūros gėrybės
- mūsų Šaldytų p...
...Mes gaminame su dideliu pagarba senovinių dešrų ir sausų dešrų tradicijai: natūralus apvalkalas, šviežia mėsa, be dažiklių, be glitimo ir be pridėtų nitritų.
...Valgomas, cabano, virtas ir rūkyta chorizo, pusiau rūkyta (frankfurteriai ir karšti šunys, Strasbūro dešrelės; cervelas; juoda arba balta butifarra), turinti švelnų įkandimą kaip natūralus apvalkalas.
...Tikslus mėsos įvedimas į mentės siurblį suteikia lemiamų pranašumų kokybei, tokių kaip homogeniškesnis išvaizda ir tolygus visų užpildomų mėsų pasiskirstymas.
Platus taikymo sritis: ar tai būtų automatinis dešrelių gamybos procesas, formavimas, dozavimas ar integruotas mėsos kapojimas: VF 620 yra visiškai atviras adapteriams, sprendimams grandinėse ir bet kokio tipo taikymams.
...Mūsų filet mignon džiovinamas 3 mėnesius ir trinamas AOP Espelette pipirais, kurie yra visų užkandžių lentų pietvakariuose pagrindinis ingredientas.
Įvairios delikatesės siūlomos klientams, tokios kaip lonza, lonzini, dešrelės, saliamiaiir kumpiai, turintys skirtingas skonio savybes, vertingos specialybės, gimstančios iš atrinktų kiaulienos mėsos ir meistriškai prieskonintų mūsų amatininkų rankomis. Kiekvienam mėsos gaminiui garantuojamas minimalus brandinimo laikotarpis, o ideali aplinka, kurioje jis baigiamas, suteikia kiekvienam produktui...