Prancūzija, Auray
Prancūzija, Carpentras
... les Fontaines Amatininkų terina su kiauliena ir kadagiu Ir galiausiai indelis amatininkų užtepo iš žaliųjų alyvų ir Chorizo Mažas privalumas: Tobula dėžutė mėsos mėgėjams, raktų dėžutė užkandžiams! Svoris: 3 kg Išmatavimai: 35 × 26 × 10 cm Informacija apie svorį: Produktas linkęs džiūti Ingredientai: Kiaulienos mėsa, kilmė Prancūzija, kiaulienos riebalai, kilmė Prancūzija, druska, dekstrozė...
Prancūzija, Maubeuge
... rankomis, su labai stiprių aromatinių natų žolelėmis. Pasirinkdami La Bonne Épice produktus, pasitikite prieskonių mišinių specialistu. Žolelių dešrų mišinys, būtinas produktas, kad jūsų mėsinė spindėtų Provanso spalvomis! Su vis labiau reikalaujančia klientūra, ieškančia natūralių ir autentiškų produktų, tradicinės mėsinės negali sau leisti nuvilti savo klientų.
Ispanija, Montcada i Reixac-Barcelona
Nuo pat pradžių Max Zander išsiskyrė savo produktų kokybe, gaminamais rankomis pagal originalų vokiečių stilių. Nuo 1968 metų mes toliau dirbame, kad išlaikytume tą pačią kokybę, kuri pelnė jūsų pasitikėjimą. Max Zander taikome griežtą kokybės ir maisto saugos valdymo sistemą, pradedant šviežių žaliavų ir aukščiausios kokybės ingredientų pasirinkimu iki galutinio produkto, siekdami, kad visos mū...
Vokietija, Dissen
...Šiandieninėje stipriai konkurencingoje maisto rinkoje kiekvienas produktas turi būti pristatomas geriausiu būdu, kad laimėtų galutinio vartotojo dėmesį ir patektų į pirkinių krepšelį. Be kokybės ir funkcionalumo, išvaizda taip pat atlieka lemiamą vaidmenį. SkinDekor Valgomosios dangos mėsai, dešroms ir sūriams. Panardinimo junginiai jau seniai naudojami kaip valgomosios dangos. Tačiau...
Belgija, Lokeren
...Natūralių žarnų paruošimas ir rūšiavimas yra amatas - meistrystė - kur patirtis ir tikslumas yra itin svarbūs. Natūrali žarna, galiausiai, nėra gaminama mašinoje, tai natūraliai augantis produktas, turintis kintamą kalibrą (skersmenį), ilgį ir savybes. Įgūdžiai ir meistriškumas apima natūralių žarnų valymą ir rūšiavimą, kad būtų sukurtas produktas, su kuriuo gali dirbti profesionalus dešrų...
Atitinkantys produktai
Amatas
Amatas
Kiti produktai
Avys
Avys
Lenkija, Warszawa, Poland
... krakmolas plačiai naudojamas saldumynų, konditerijos gaminių, greito maisto, dešrų, marinatų, padažų, glazūrų, sausų sriubų, padažų mišinių ir paruoštų patiekalų gamyboje. Be to, kukurūzų krakmolas taikomas popieriaus, tekstilės, kartono ir klijų pramonėje. Farmacijos ir medicinos srityse kukurūzų krakmolas naudojamas, pavyzdžiui, kaip lubrikantas chirurginiams pirštinėms. Kosmetikos srityje produktas gali būti talko pakaitalas vaikų prekėse. Kiti naudojimo būdai apima gyvūnų mitybos segmentą, skirtą galvijams, paukščiams ir žuvų maistui.
Prancūzija, Saint-Fraimbault
Prancūzija, Livry Gargan
...Pasiekite geresnį maisto ir paruošimų išdėstymą su šiuo GASTRO GN2/4 stačiakampiu plexi indu, skirtu mėsos, dešrų, maitinimo, viešbučių ir maisto tiekimo paslaugoms... Šis plexi pateikimo indas sujungia didelį atsparumą smūgiams ir specialią kūginę formą, užtikrinančią optimalų šalto oro cirkuliavimą tarp indų. Šis maisto vitrinai skirtas pateikimo padėklas yra prieinamas 3 spalvų: bordo, baltos...
Prancūzija, Auros
...Džiovinta andouille, kaip sausas dešrelė, kuri gali būti laikoma be šaldymo ir valgoma kaip užkandis prie vyno. Tai aštrus produktas (beveik afrodiziakas). Pipiruota su paukštienos kepenėlių aromatais. Originalus ir retas produktas. Vieni jį dievina, kiti nekenčia. Bet kai jį myli, esi pasiruošęs viskam, kad jo gautum. Didelis pasisekimas!
Ispanija, Toral De Los Vados-León-España
...Juan Fernández S.L. kumpių ir dešrų gamykla Rankų darbo gaminiai, tokie kaip: El Botillo del Bierzo, aštrios ir saldžios dešros, Chorizo Herradura, rūkytas nugarinė, brandintas kumpis, San Martiños (salchichón), cecina de babilla, rūkytas laconas, šoninė, rūkytas bekonas, keptas laconas (gourmet produktas) ir kiti... Taip pat turime šviežios kiaulienos, tokios kaip: šonkauliai, nugarinės, šonkauliai, šoninė, laconas, šviežias kumpis, šviežias kulnas, ir, žinoma, sūdyti ir švieži produktai, tokie kaip: ausys, uodegos, stuburai, kiaulės galva, snukis, kiaulės kojos.
Turkija, Istanbul
...Tai ypatingas – gurmaniškas ir rankų darbo marinuotas produktas, pagamintas iš raudonųjų (purpurinių) svogūnų, medaus, obuolių acto, juodųjų pipirų, čiobrelių, kalendros sėklų ir jūros druskos. Šis unikalus skonis puikiai dera su daugybe maisto produktų ir virtuvės. Jį galima vartoti burgeriuose, dešrainiuose ir dešrų lėkštėse. Tai puikus priedas prie jūros gėrybių, bet kurios užkandžių lentos ir sūrių asortimento. Šis produktas yra 100% vegetariškas, be priedų ir pagamintas iš natūralių ingredientų. Jis pagamintas su medumi, o ne su rafinuotu cukrumi ir/arba dirbtiniais saldikliais.
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
... subtipas Sus Scrofa Mediterraneus, vietiniai garsiose ispanų dehesose, daugiausia esančiose Salamankoje. Taikomi apdorojimai Iberijos Brisa, visos dešrų dalys praeina šiuos apdorojimus: kapojimas, ingredientų pridėjimas ir maišymas, laikymas šaldytuve, įdaras, džiovinimas ir brandinimas. Dešrų nauda Dešros yra turtingos magnio, fosforo, cinko ir kalio. Be to, Iberijos kiaulės Brisa mums suteikia mėsos. Energijos vertė: 432Kcal / 1919KJ Riebalai: 38.5 g Sočiųjų riebalų: 15.3 g Angliavandeniai: 2.1 g Cukrus: 1.3 g Baltymai: 26 g Druska: 3 g...
...Ypač įdomios mini vėliavėlės, kai jos gaminamos laisvomis formomis. Širdelės, apvalios, dantytos ar asimetriškos formos yra geriausi pavyzdžiai ir lengvai įgyvendinami. Mini vėliavėlės yra tinkamos kontaktui su maistu ir atitinkamai patikrintos. Todėl galite be vargo papuošti savo sūrio, dešrų ar kepinių lėkštes su mūsų vėliavėlėmis. Paprastai mūsų mini vėliavėlės gaminamos Vokietijoje. Užsakoma...
Ukraina, Zaporozhye
...Charakteristikos: Rūkyti režimas - 2 variantai: 1. vaisių, sūrio, kiaušinių ir žuvies rūkymas; 2. paukštienos, laukinių paukščių, mėsos, dešrų ir šoninės rūkymas. Valdymo blokas reguliuoja: - temperatūrą kameroje ir krosnyje; - aukštos įtampos impulso dydį ir formą (būtina, kad produktas teisingai prasiskverbtų į fenolį, nes tokie produktai kaip mėsa, dešros ir žuvis turi skirtingą audinių...
Ispanija, Alcobendas
...Iberijos 50% iberų veislės kiaulės šoninė Produktas, gautas iš vieno iš dviejų Iberijos kiaulių šonų, pagardintas druska ir aukštos kokybės paprikomis. Vienas iš seniausių ir vertinamų dešrų, pasižymintis nepakartojamu skoniu, spalva, tekstūra ir įsiskverbimu. Intensyvus skonis. Labai rekomenduojama. Svoris: 1 kg iki 1,3 kg. Kilmė: Salamanka.
Italija, San Lazzaro Di Savena
AMB Food Tech yra specializuota mėsos apdorojimo mašinose. Mėsos malūnai yra jos pagrindinis produktas, tačiau gamyba taip pat apima kaulų pjovimo mašinas, tešlos maišykles, dešrų įpylimo mašinas, pjaustykles, hamburgerių formavimo mašinas iki profesionalios įrangos maitinimo sektoriui. Pilnas mėsos apdorojimo mašinų asortimentas, siekiant pasiūlyti geriausią našumą kartu su itališko produkto žavesiu. Mašina kiekvienam poreikiui, nuo paprasčiausių apdorojimų mažoje amatininkų įmonėje iki didelių pramoninių gamybų.
Vokietija, Volkenschwand
... šiuolaikiniais patogumais. Saldumynus gamina mūsų šeima Tailande. Mes nesame linkę daryti kompromisų dėl skonio ar tradicijų, Yak Thai yra 100 % autentiškas. Mūsų aistra tailandietiškai virtuvei skatina mus perduoti jos turtingą paveldą. Kiekvienas Yak Thai produktas įkūnija gyvybingą tailandietišką kultūrą ir siūlo tikrą tailandietišką patirtį su kiekvienu kąsniu. Naudojame jokių priedų, konservantų, skonio stipriklių ar kitų priedų. Mūsų produktai yra meistriškai ir šviežiai gaminami. 100 % autentiški ir tikri tailandietiški. Galimos įvairios pakuotės, restoranų pasiūlymai, privatūs ženklai gamyba.
Prancūzija, Avignon Cedex 9
... restruktūrizuoti aukštos kokybės ir originalių produktų gamybą, žalių ar virtų, naudojant iki šiol mažai arba visai neeksploatuojamus ingredientus, skirtus maisto tiekėjams ir perdirbimo dirbtuvėms. Galutinis produktas pasižymi nuolatine prezentacija ir atpažįstamas kaip kilmės produktas, mėsos ar žuvies raumenys. Kepimo našumas yra artimas žaliavinio raumens, su puikiu laikymu pjaustant ir kepant.
Ispanija, Carbajosa De La Sagrada
Jamones y Embutidos La Bellota įkurta 1968 metais kaip maža mėsos parduotuvė, orientuota į mažmeninę prekybą, tačiau nepamirštant profesionalios rinkos evoliucijos, kad po kelerių metų pradėtų veiklą kaip iberiko kumpio ir dešrų platintojai. 80-aisiais, jau tapusi didmenine įmone, Jamones y Embutidos La Bellota siekia pasiūlyti rinkai simbiozę tarp kokybės ir inovacijų, kuri pasireiškia plėtojant koncepciją „paruoštas produktas, atidaryti ir patiekti“, orientuojant prekybos politiką į aukštą savo produktų kokybės lygį.
Daugiau nei šimtą metų ir su penkių kartų patirtimi dirbame kiaulienos sektoriuje savo modernioje gamykloje. Dėl mūsų darbuotojų profesionalumo garantuojame geriausią kokybę. 100% ITALIŠKAS PRODUKTAS. Mūsų dešrų ir mėsos skonis yra legendinis:...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei