Ispanija, Montcada i Reixac-Barcelona
Nuo pat pradžių Max Zander išsiskyrė savo produktų kokybe, gaminamais rankomis pagal originalų vokiečių stilių. Nuo 1968 metų mes toliau dirbame, kad išlaikytume tą pačią kokybę, kuri pelnė jūsų pasitikėjimą. Max Zander taikome griežtą kokybės ir maisto saugos valdymo sistemą, pradedant šviežių žaliavų ir aukščiausios kokybės ingredientų pasirinkimu iki galutinio produkto, siekdami, kad visos mū...
Ispanija, Toral De Los Vados-León-España
...Juan Fernández S.L. kumpių ir dešrų gamykla Rankų darbo gaminiai, tokie kaip: El Botillo del Bierzo, aštrios ir saldžios dešros, Chorizo Herradura, rūkytas nugarinė, brandintas kumpis, San Martiños (salchichón), cecina de babilla, rūkytas laconas, šoninė, rūkytas bekonas, keptas laconas (gourmet produktas) ir kiti... Taip pat turime šviežios kiaulienos, tokios kaip: šonkauliai, nugarinės, šonkauliai, šoninė, laconas, šviežias kumpis, šviežias kulnas, ir, žinoma, sūdyti ir švieži produktai, tokie kaip: ausys, uodegos, stuburai, kiaulės galva, snukis, kiaulės kojos.
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
... subtipas Sus Scrofa Mediterraneus, vietiniai garsiose ispanų dehesose, daugiausia esančiose Salamankoje. Taikomi apdorojimai Iberijos Brisa, visos dešrų dalys praeina šiuos apdorojimus: kapojimas, ingredientų pridėjimas ir maišymas, laikymas šaldytuve, įdaras, džiovinimas ir brandinimas. Dešrų nauda Dešros yra turtingos magnio, fosforo, cinko ir kalio. Be to, Iberijos kiaulės Brisa mums suteikia mėsos. Energijos vertė: 432Kcal / 1919KJ Riebalai: 38.5 g Sočiųjų riebalų: 15.3 g Angliavandeniai: 2.1 g Cukrus: 1.3 g Baltymai: 26 g Druska: 3 g...
Ispanija, Alcobendas
...Iberijos 50% iberų veislės kiaulės šoninė Produktas, gautas iš vieno iš dviejų Iberijos kiaulių šonų, pagardintas druska ir aukštos kokybės paprikomis. Vienas iš seniausių ir vertinamų dešrų, pasižymintis nepakartojamu skoniu, spalva, tekstūra ir įsiskverbimu. Intensyvus skonis. Labai rekomenduojama. Svoris: 1 kg iki 1,3 kg. Kilmė: Salamanka.
Ispanija, Carbajosa De La Sagrada
Jamones y Embutidos La Bellota įkurta 1968 metais kaip maža mėsos parduotuvė, orientuota į mažmeninę prekybą, tačiau nepamirštant profesionalios rinkos evoliucijos, kad po kelerių metų pradėtų veiklą kaip iberiko kumpio ir dešrų platintojai. 80-aisiais, jau tapusi didmenine įmone, Jamones y Embutidos La Bellota siekia pasiūlyti rinkai simbiozę tarp kokybės ir inovacijų, kuri pasireiškia plėtojant koncepciją „paruoštas produktas, atidaryti ir patiekti“, orientuojant prekybos politiką į aukštą savo produktų kokybės lygį.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei