...
- Didelio masto gastronomija/sisteminė gastronomija
- Dideli maisto tiekėjai
- Supermarketų/mėsos parduotuvių paruošimo patalpa
- Pramoninė maisto apdorojimo pramonė
Išskirtiniai bruožai:
- Pjaustymas, sluoksniavimas arba stakimas beveik bet kokių dešrų/šaltų mėsų ir sūrių - ir paprastai be išankstinio užšaldymo
- Efektyvus gaminimas dėl lengvo valdymo, vietos taupymo dizaino ir greitų produktų keitimų
- Puikus tikslaus svorio kontrolė su tendencijų kontrole iki pjaustymo tikslumo...
...• sūrio pjaustytuvas su ašmeniu
• privalumas: palyginti su įprastais prietaisais, kurie veikia su viela - Fromarex su savo ašmeniu nesibaimina kietų džiovintų dešrų, parmezano sūrio, paprikų, agurkų, ridikėlių, salotų ir daug daugiau...