...Datulių cukrus iš tikrųjų nėra cukrus, o džiovintų datulių produktas, sumaltas į smulkias daleles. Skirtingai nuo kitų saldiklių, tokių kaip agavos, klevų sirupo ir kitų, datulių cukrus nėra rafinuotas ir todėl techniškai laikomas pilnaverčiu maistu.
...Mūsų datulių cukrus (arba datulių miltai) gaunamas smulkinant ir sijojant džiovintas, ekologiškas, be kauliukų datules iš Deglet Nour veislės.
Jis turi natūralų saldumo poveikį, sudarytą iš 100% ekologiškų datulių.
Puiki alternatyva rafinuotam cukrui pakeisti ir naujų skonių pridėjimui jūsų gaminiuose, tuo pačiu mėgaujantis datulių vitaminais ir mineralais.
Mūsų ekologiškas, nerafinuotas ir neapdorotas datulių cukrus. Jis nėra tirpus.
Jis leidžia natūraliai saldinti su mažesniu glikeminiu indeksu.
...Kristaliniai datulių cukrūs: dekstrozė ir fruktozė
Atspindi cukraus kompleksą, natūraliai esantį datulių sultyse, sudarytą iš gliukozės (apie 50%) ir fruktozės (apie 50%).
Tai vienintelis datulių cukrus milteliuose.