Lenkija, Warszawa, Poland
... dideliuose maišuose. Kiaušinių miltai plačiai naudojami viešbučiuose, ligoninėse, restoranuose ir kepykluose, ypač tokiems produktams kaip krekeriai, sausainiai ir makaronai, kuriems nereikia kilti. Be kiaušinių miltų, taip pat yra kiaušinio trynio miltų ir kiaušinio baltymo miltų. Kiaušinio trynio miltai naudojami kaip šviežio kiaušinio trynio pakaitalas įvairiuose maisto produktuose, kad pridėtų...
Prancūzija, Paris
...Ekologiški kietųjų kviečių makaronai, ekologiški švieži kiaušiniai, ekologiški špinatų milteliai, visi pagaminti Prancūzijoje. Vidutinės maistinė vertė 100g: ENERGIJA: 1515kj / 362kcal BALTYMAI: 14g ANGLIAVANDENIAI: 69,9g, iš jų cukrūs 1,9g RIEBALAI: 2,4g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,5g SKAIDULOS: 4,1g DRUSKA: 0,02g Alergenai: Sudėtyje yra GLUTENO, kiaušinių ir galimų sojos pėdsakų. KAIP VIRTI: Virti apie 4–6 minutes, verdančiame vandenyje. Ean13:3701511707781 Nuoroda:TagliatelleBioEpinardFrance1...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play