... tabletėmis su kitomis dangomis.
Apsauga nuo drėgmės ir oro: Danga veikia kaip barjeras, apsaugodama vaistą nuo drėgmės ir oro, išlaikydama jo stabilumą ir veiksmingumą bei prailgindama galiojimo laiką.
Apsauginis barjeras: Cukraus danga gali apsaugoti papildus nuo skrandžio rūgščių, užkirsdama kelią ankstyvam suskaidymui ir užtikrindama absorbciją žarnyne.
Patobulinta išvaizda: Cukraus dangaus tabletės dažnai atrodo estetiškiau, palyginti su nedengtomis tabletėmis.
MOQ: 300000 tablečių...
...Cukraus danga mašina prieinama dviem modeliais:
DSK03 - M (5-10 kg/ valandą) ir DSK03 (80 kg/ valandą).
Mygtukų valdymas. (papildoma PLC ekranas);
klijavimo būgnas pagamintas iš vario.
Dėl visos informacijos susisiekite su mumis.
... tiekimo ar saugojimo indų, pvz.: pomidorų pasta, medus, riebalai, cukrausglazūra, tušas, lūpų blizgesys, kremai, vazelinas®, tepalai, geliai ir kt.
- slėgio reguliuojamas arba lygio valdomas produktų tiekimas į pakavimo mašinas ar maišymo procesus
Statinių dydžiai: 50 iki 200 litrų
Statinių aukščiai: iki 1000 mm
Siurbimo kiekiai: iki 90 l / min
įskaitant: maisto lygio žarną 3 m, atviras galas
Oro slėgis: 6 barai būtini
Produktą liečiantys nerūdijančio plieno elementai: 1.4404 / 1.4571...
... kelias savaites šaldytuve, o jūs galėsite juos glazūruoti vėliau, atsižvelgdami į savo poreikius.
Ingredientai: kaštonai, cukrus, gliukozės sirupas, natūralus vanilės aromatas
Karamelizuoti kaštonai sirupe naudojami glazūruotų kaštonų gamybai. Kadangi jie mirkoma cukraus sirupe, jie ilgai išlieka tinkami vartoti (5 metai). Norint pasigaminti gerą glazūrą glazūruotiems kaštonams, rekomenduojame sekti mūsų patarimus, paspaudus čia.
...Cukriniai sausainiai, dekoruoti zefyrais ant kiaušinių baltymų, pektino ir obuolių tyrės. Sausainių paviršius dekoruotas, apačia glazūruota konditerine glazūra. Supakuoti į individualų įpakavimą, sveriantį 225 g, yra 8 vnt. korekse.
Gali būti parduodami tiek svorio, esančio dėžutėje su skirtingu svoriu, tiek korekse.
...Karboximetilceliuliozė – skamba sudėtingai, tačiau palengvina tavo gyvenimą virtuvėje. CMC yra mūsų veganiška alternatyva želatinai. Privalumas: CMC tirpsta šaltame vandenyje ir jo nereikia virti prieš naudojant. Nesvarbu, ar tai būtų torto glazūra, naminis parfait ar ledai, iki tavo mėgstamo torto – CMC gali pakeisti želatiną beveik visose srityse.
Ir: CMC veikia kaip klijai tavo patiekalams...