Prancūzija, Saint Cannat
... tradicine metoda, kurios specifika yra antra fermentacija butelyje. Alkoholis: 12% Liekančių cukrų: 10-12 g/L DĖGUSTACIJA Šviesi, geltona spalva su blizgiais atspalviais. Gaivus ir "oral" aromatas su migdolų natomis. Dosni pojūtis burnoje, po kurio seka gražus finišas. Gaivumas ir vaisių aromatai elegantiškai susipina. Šis Bourgogne putojantis vynas idealiai tinka aperityvui ir puikiai derės su jūsų žuvies ir vėžiagyvių patiekalais. Ideali serviravimo temperatūra: 6-8°C...
Prancūzija, Saint-Vérand
... Maisto ir vyno derinimas : Blanc de Blancs yra idealus priedas prie aperityvų arba paprastai keptos žuvies. paprastai keptos žuvies arba keptos veršienos su alyvuogėmis. Aromatai ir skoniai : Šis Crémant de Bourgogne turi šviesiai auksinę spalvą su smulkiomis burbuliukais. su citrusinių vaisių natomis. Citrina ir laimas dominuoja ir suteikia malonų gaivumą gomuryje. gaivumą gomuryje. Mineralumas, kurį suteikia vynuogių veislės, pasodintos molio-kalkakmenio dirvožemyje, duoda šiam vynui tvirtą sudėtingumą, kuris patiks tiems, kurie mėgsta atrasti naujus dalykus.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play