Prancūzija, Talant
... "Kas bus kitas didysis konditeris?". Christophe Adam dirbtuvės išryškina kilnius ir pagrindinius konditerijos ingredientus per knygų kolekciją: Braškė, Šokoladas... kiekviena knyga kviečia iš naujo atrasti šiuos elementus. Daugiau kaip prieskonis nei vaisius konditerijoje, citrina dažniausiai naudojama kaip pagardas, o ne kaip pagrindinis ingredientas. Christophe Adam citriną laiko daugybės įkvėpimo šaltiniu. Atraskite šioje knygoje 45 receptus, papildytus susitikimais su svečiais. Nuoroda: BELI04 Sandėlyje: 8 Produktai Išmatavimai: 128 Puslapiai - Fr Kalba: Prancūzų...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play