Prancūzija, Saint-Vérand
... vynuogės veislės. Genėjimas: labai trumpas taurės genėjimas, kad būtų kontroliuojami derliai. Derlius: rankomis. Vyninimas: Tradiciškai Beaujolais metodas, pusiau anglies, visais kekėmis. Maceracija vidutiniškai 8 dienas. Brandinamas talpose 6–8 mėnesius. Degustacijos pastabos: Vynas be jokių triukšmų! Nosyje dominuoja charakteringi aromatai peonijų ir vyšnių. Tvirtas ir mėsingas burnoje. Taninas yra juntamas, bet nėra aštrus. Vynuogės apvalumas čia atsiskleidžia su dideliu gylio.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play