Ispanija, Montcada i Reixac-Barcelona
Nuo pat pradžių Max Zander išsiskyrė savo produktų kokybe, gaminamais rankomis pagal originalų vokiečių stilių. Nuo 1968 metų mes toliau dirbame, kad išlaikytume tą pačią kokybę, kuri pelnė jūsų pasitikėjimą. Max Zander taikome griežtą kokybės ir maisto saugos valdymo sistemą, pradedant šviežių žaliavų ir aukščiausios kokybės ingredientų pasirinkimu iki galutinio produkto, siekdami, kad visos mū...
Ispanija, Granollers
...Kiaulės žarnos. Galimos lanksčiose arba standžiose apvalkaluose, su arba be skyriklių. Jos idealiai tinka dešroms: Chorizos, fuet, virtos butifarra. DYDŽIAI: 32/34 - 34/36 - 35/38 - 38/40 - 40/42...
Ispanija, Peligros
...Aditivų, prieskonių ir pagardų mišinys, skirtas karščiu apdoroto mėsos produkto, vadinamo „Butifarra blanca (virti)“ arba „Salchicha blanca (virti)“, gamybai. Formatas: 5 kg maišas...
...Valgomas, cabano, virtas ir rūkyta chorizo, pusiau rūkyta (frankfurteriai ir karšti šunys, Strasbūro dešrelės; cervelas; juoda arba balta butifarra), turinti švelnų įkandimą kaip natūralus apvalkalas.
Ispanija, Riudellots De La Selva
... mūsų produktus, turime didelę įvairovę referencijų iš galvijų, kiaulių, avių ir ožkų, tokių kaip: * Galvijai: kalibruotas steikas, entrecote, skruostinė, filė, uodega, ossobuco,... * Kiauliena: nugarinė, supjaustyta 5 mm, šonkaulis, paslaptis... * Aviena ir ožkiena: supjaustyti šonkauliai, pečių... * Apdorota: 100% jautienos hamburgeriai, mėsos kukuliai, maltos mėsos, butifarra,... * Konfituota (4-oji karta): kiaulienos skruostinė, kiaulienos šonkaulis, jautienos šonkaulis, kiaulienos šonkauliai, kiaulės pėdos,...
Ispanija, Figueres
El Graner yra mėsinė, turinti daugiau nei 20 metų patirtį, įsikūrusi Alt Empordà, su parduotuvėmis Vilafant ir Figueres, bei savo dirbtuvėmis, kur gaminame savo dešras 100% rankiniu būdu. Turime dvi dešrų linijas: virtas ir brandintas. Fuet, ilga dešra, šoninė, nugarinė, kalakutiena, čorizo, sobrasada, butifarra, bull, magret, foie... visi jie gaminami su dideliu meile rankiniu būdu mūsų dirbtuvėse. Taip pat siūlome dešrų rinkinius, kad galėtumėte paragauti mūsų produktų ypatingomis progomis, tokiomis kaip Kalėdos, arba dovanoti originalias verslo dovanas.
... Katalonijos produktais. Maná 75 yra vienas populiariausių vietinių ispanų virtuvės, jūros gėrybių ir ryžių restoranų. 80% nuolatinių klientų vėl sugrįžta ir jau ragavo Juodąją paeliją arba Kalnų ryžių paeliją su juodąja butifarra ir konfituotomis kiaulienos šonkauliais, mūsų šefų specialybėmis. Be to, mūsų meniu siūlo ant grotelių keptą žuvį, jūros gėrybes ir tradicinius Katalonijos užkandžius, taip pat...
... apvalkaluotas salchichón, cular salchichón, pjaustytas salchichón, saldų ir aštrų chorizo, cular chorizo, pjaustytą chorizo, fuet, baltą ir raudoną chistorrą, raudoną longaniza, juodą butifarrą, blanquillo žarnose ir botijose, katalonišką butifarrą, virtą salchichón, aštrų ir įprastą sobrasadą žarnose ir indeliuose, lomo embuchado, lomo su rozmarinu ir žieve, kumpius... Šiuo metu nusprendėme žengti...
Ispanija, Sevilla
... jis yra paklausus visose šalyse. Alyvuogių aliejus yra pagrindinis ir charakteringas Viduržemio jūros dietos ingredientas. Jis gaunamas iš Andalūzijos žemių, o jo naudojimas yra daugiausia kulinarinis ir labai naudingas sveikatai. Taip pat turime kitų produktų, tokių kaip: - Vynas - baltas, raudonas arba rožinis - Chacina - Iberų chacina yra konservuotos, marinuotos arba dešrainių mėsos. Tarp žinomiausių yra chorizo, salchichón, nugarinė ir kiti dešrainiai, tokie kaip butifarra, morcón arba mėsos faršas. - Sūriai - Cabrales, Payoyo, Boffard arba manchego...
... be injekcijų), chorizo ir šviežia longaniza, chistorra, butifarra ir mėsainiai (ypač išskiriame jautienos mėsainį). Su Hermanos Bernal Hernández, S.L. prasidėjo trečioji Bernal karta (nuo 1898 m.), nepamirštant tradicijų. 2004 m. įkūrėme Cárnicas Palber SL, bendradarbiaudami su José Antonio Palacios Ezquerra, kuri specializuojasi mėsos pjaustyme ir šviežios mėsos pardavime, plečiant produktų...
Ispanija, La Roda
... rozmarinų medus, čiobrelių medus ir apelsinų žiedų medus. Gazpačo tortai, gazpačo tortai, rankų darbo tortai, tortai Mančos gazpačui, pagrindiniai ingredientai Mančos gazpačui. Geriausi džiovinti, virtiniai ir švieži mėsos gaminiai iš Albacetės kalnų. Pipiriniai salchichón, Mančos chorizo, pragaro chorizo, svogūnų kraujiniai dešrelės, baltoji butifarra, chistorra, džiovintas chorizo. Pabaigai - rankų...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play