Bulgarija, Sofia
... svyruoti nuo šviesiai raudonos-oranžinės iki tamsiai raudonos, o skonis gali būti bet koks, nuo karčiai aštraus iki saldžiai aštraus. Naudojimas: karštai rūkytas paprika dažnai naudojamas tokiuose patiekaluose kaip guliašas, lėtai troškintas raudonos mėsos troškinys su daržovėmis, svogūnais, bulvėmis ir grietine viršuje kaip galutinis elementas. Gerai idėja šiek tiek pašildyti prieskonius su šlakeliu alyvuogių aliejaus mažesne nei minutę ant mažos ugnies, kad išlaisvintumėte jo natūralų skonį. Pakuotė: 125g, 250g ir birūs.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play