Italija, Radicofani
Italija, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., esanti rinkoje jau keturias kartas, siūlo puikios kokybės brandintus ir šviežius sūrius. Esame daugelio Europos įmonių, tiekiančių ne tik 12 mėnesių iki 60 mėnesių brandintą "Parmigiano Reggiano", bet ir tradicinius itališkus ožkų ir avių sūrius, orientyras. Taip pat esame tiekėjai tipiniams mėsos gaminiams, tokiems kaip "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Prosciutto d...
Italija, Misano Adriatico
...Prova il nostro pregiato Pecorino toscano DOP stagionato in una forma intera da 1,3 kg. Gusta il sapore unico e autentico della Toscana, con una texture morbida e un aroma intenso. Perfetto per accompagnare formaggi e salumi, o per essere gustato da solo. 100% Made in Italy.
Italija, Martina Franca
...Il Pecorino Pugliese Stagionato yra intensyvaus ir aromatingo skonio sūris, autentiškas Puglijos sūrininkystės tradicijos atstovas. Brandintas 15 mėnesių, šis pecorino gaminamas iš Merinos arba Gentile di Puglia avių pieno, pasirinkto dėl jų maistingos, kvapnios žolės ir žolelių dietos. Ragaus, auksinės spalvos žievė apgaubia tvirtą ir tirpstantį masę, kurios skonis primena pieną, labai aromatingas, bet ne aštrus. Šis sūris idealiai tinka tiems, kurie ieško autentiško ir tradicinio skonio, puikiai tinka praturtinti patiekalus ir užkandžius su Puglijos akcentu.
Prancūzija, Marseille
...tipiškas sūris iš Italijos centro-pietų ir salų, pagamintas iš viso avies pieno, šviežias ir koaguliuotas su augaline arba gyvūnine rūgštimi (avino ar ožkos), sūrus ir aromatingas, jei brandintas kelis mėnesius, su būdingu aštriu skoniu, jei brandinimas buvo ilgesnis; Yra keletas rūšių: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano ir pecorino Sicilien.
Italija, Barberino Di Mugello
...PECORINO TOSCANO, PECORINO AFFINATO NELLA PAGLIA E FIENO IN GROTTA PECORINO SCODELLATO FRESCO PECORINO ALLE VINACCE AFFINATO IN BARRIQUE PECORINO SOTTO CENERE GAMMA COMPLETA DI PECORINI E MISTI LATTE VACCINO INSERITI NEL CATALOGO...
Italija, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato yra tradicinis sūris, pasižymintis kietu pavidalu, pagamintu iš pasterizuoto avies pieno, su pridėtu rauginiu ir druska. Pecorino Toscano DOP Stagionato brandinimo trukmė yra ne mažiau kaip 120 dienų ir jis puikiai tinka praturtinti itališkos virtuvės patiekalus.
Suomija, Turku
Iš tikrųjų pasaulinės perspektyvos mes tiekiame produktus pagrindinėse gamybos srityse Europoje, Šiaurės ir Pietų Amerikoje bei Tolimuosiuose Rytuose. Mūsų pagrindinės produktų grupės yra „Palm Kernal Oil“, „Palm Oil“, „Rapeseed Oil“, „Soybean Oil“, „Sunflower Oil“, „Blends“, „Corn Oil“, „Cottonseed Oil“, „High Oleic Sunflower Oil“, paukštiena, kiauliena, jautiena, žuvis, bulvytės, daržovės, gaivi...
Italija, Squillace
... geriausias produktas vis dar yra mūsų PECORINO SŪRIS (šviežias, pusiau brandintas ir brandintas), tačiau turime ir kitų žinomų tradicinių itališkų produktų. Visi mūsų sūriai gaminami iš aukštos kokybės ir natūralaus pieno.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play