Belgija, Anderlecht
... formuluotiems produktams. • Yra idealus pieno šaltinis bet kurioje situacijoje, kur nėra įprasto skysto pieno tiekimo ar šaldymo. Visas grietinėlės pieno milteliai Instantiniai viso grietinėlės pieno milteliai: Drėgmė: 2.5% max Laktozė: 36.0% min Riebalai: 28.0% min Baltymai: 24.0% min Pelenai: 7.0% max Tirpumo indeksas: 1.0 max Titruojamoji rūgštis: 0.15 max Spalva: Grietinėlės/Balta Skonis: Malonus Standartinis plokštelių skaičius: 50000 cfu/g max Koliformai: 10 cfu/g max Stafilokokai: 10 cfu/g max Salmonelės: Neigiamas E. Coli: 10 cfu/g max S.
Belgija, Bruxelles
...Mūsų pieno milteliai gaminami higieniškose, moderniose purškimo džiovinimo įrenginiuose. Jie yra prieinami su 26% ir 28% riebalų kiekiais, tiek įprastoje, tiek greitojo paruošimo formoje.
Belgija, Plombières
...Visiškai grietinėlės pieno milteliai gaunami iš pasterizuoto ir homogenizuoto viso karvės pieno vakuuminio garinimo proceso metu, kuris pašalina visą vandenį. Gautas produktas yra koncentruotas visas pienas, kuris vėliau yra purškiamas džiovinamas. Jo drėgmės kiekis yra ne didesnis kaip 5% arba mažiau, o riebalų kiekis ne didesnis kaip 26% arba 28%. *Yra prieinami standartizuoti produktai.
Belgija, Ghislengien
...Ingredientai : - Pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, kakavos pasta, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralus vanilės aromatas) - Hidrogenuoti augaliniai aliejai - Nugatas (cukrus, gliukozės sirupas, migdolai, medus, kakavos sviestas, bulvių krakmolas, kiaušinio baltymas, natūralus vanilės ekstraktas) - Lašininiai riešutai - Gali turėti pėdsakų pieno, glitimo, kiaušinių, sojos ir riešutų.
Belgija, Namur
...Ingredientai: Cukrus, kakava 25%, natūralūs krakmolas, dekstrozė, viso pieno milteliai, karamelės aromatas 0,8%, druska, guar guma [E412], ksantano guma [E415], natūrali karamelė, vanilinas. Alergenai: Gali būti pėdsakų pieno, glitimo, riešutų ir natūralių sulfitų dėl buvimo zonoje. Pasirinkimas: Maišelis - 500 g Energija: 403 Kcal / 1704 Kj Maistinė vertė: 100 g Riebalai: 5,9 g Iš jų sočiųjų: 3,6 g Angliavandeniai: 81,0 g Iš jų cukrūs: 57,9 g Baltymai: 6,4 g Druska: 0,51 g...
Belgija, Wommelgem
...Dvigubų šokoladinių kiaušinių mišinys su lazdyno riešutų kremu. Tamsusis šokoladas turi ne mažiau kaip 50% kakavos kietųjų medžiagų. Pieninis šokoladas turi ne mažiau kaip 33% kakavos kietųjų medžiagų, 14% pieno kietųjų medžiagų. Baltasis šokoladas turi ne mažiau kaip 26% kakavos kietųjų medžiagų, 22% pieno kietųjų medžiagų. Ingredientai: cukrus, augalinis riebalas (palmių, palmių branduolių), kakavos masė, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, lazdyno riešutai 2,2%, nugriebto pieno milteliai, nugriebta kakava, laktozė (pienas), emulsiklis: sojų lecitinas; natūralus vanilės skonis.
Belgija, Bruxelles
Įmonė Easter Stars Group yra rinkos lyderė prekybos ir agroalimentarinių ingredientų platinimo srityje, taip pat didmeninės prekybos vartojimo prekėmis. Belgų sūris •Nuskaityta pieno milteliaiViso pieno milteliai •Sviestas •Sviestas sluoksniuotiems tešlai •Sviestas kruasanams •MGLA (Anhidrinis pieno riebalas) •Agroalimentarinė paruošimo medžiaga (sviesto + augalinio riebalo mišinys...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play