Lietuva, Balandiskiu K., Pabirze , Birzai
Agaras purchases livestock in Lithuania, Latvia, Estonia and Poland. Capacity of the slaughterhouse is 40 cattle/hour and 120 pigs/hour. 30-40 tones of carcasses are deboned at the meat cutting room per shift. The company exports 66% of its products.The company is certified according ISO 14001:2004, BRC Global standart for food safety and also meets the criteria laid down in the McDonald's Standar...
Belgija, Beringen
...Skotų filė kepsnys ruošiama iš be kaulų jautienos šonkaulių. Skotų filė randama gyvūno nugaros dalyje ir tęsiasi nuo juosmens (sukrimo) iki kaklo. Kadangi tai yra „palaikymo“ raumuo, kuris nėra veikiamas sunkaus darbo judinant gyvūną, skotų filė kepsniai yra švelnūs, skanūs ir sultingi, geriausiai paruošiami greitais karštais virimo metodais, tokiais kaip kepimas keptuvėje, grilinimas arba greitas kepimas, kai supjaustyti plonai.
Prancūzija, La Garde
... kepsnys su kaulu, Ribeye su kaulu, Be kaulo šonkaulių dalys, Be kaulo juostinis steikas, Apatinis raundas london broil, Apatinis raundas kepsnys, Šefų pjaustytas ribeye, Brisketo taškas, Chuck arm kepsnys, Chuck tender, Kryžminis kepsnys, Filet mignon, Rump kepsnys, Trumpi šonkauliai, Šlaunies pirminis, Sirloin flap, Juostinis filet, Tenderloin kepsnys, T-bone, Visas brisketas, Viršutinio sirloino...