Nuo 2017 metų liepos, CLAC, Vietinė Amatininkų ir Kūrybinė Konservų Gamykla, kuria ir gamina ekologiškas konservus iš vietinių ingredientų, gaunamų iš maždaug penkiolikos ūkių ir partnerių įmonių Auvergne regione.
Gerbdami mūsų 3 pagrindinius principus: BIO, VIETINIS ir AMATININKIŠKUMAS, dirbame su šviežiais ingredientais, surinktais pilno brandumo, kad galėtume pasiūlyti skanius ir 100% original...
ALINE CHOCOLATIERE perkuria šokolado saldainių klasiką bastiečių stiliumi. Tai visa Korsika šokoladiniuose skanėstuose: subtilus derinys tarp Grožio salos lobynų ir gero šokolado, per medų, citrusinius vaisius, lazdyno riešutus, maquis lobynus ir emblematiškus Canistrelli, kurie sugrąžina į vaikystės prisiminimus ir žada netikėtų bei stebinančių skonio patirčių.
Dabar jau keletą metų seserys Giam...