Portugalija, Tortosendo
...Atraskite mūsų avies sūrio, brandinto kietojo sūrio, meistriškumą, tikrą amatininkų šedevrą. Jis pasižymi kieta pasta su vienodu tonu, balta arba šiek tiek gelsva, ir tekstūra su nedaug akyčių. Šis sūris gaminamas tradiciniu metodu, lėtai nusausinant varškę po žaliavinio avies pieno koaguliacijos su 'Cynara Cadunculos' erškėčiu. Brandinimas, trunkantis 75 dienas ar ilgiau, suteikia jam turtingą tekstūrą ir nepainiojamą skonį. Išnagrinėkite tradiciją ir autentiškumą šiame išskirtiniame sūryje.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play