Slovakija, Košice
...Milkyland Mozzarella Original atneša autentišką itališką skonį į jūsų stalą. Žinoma dėl savo subtilaus, kreminio skonio ir lygaus, elastingo tekstūros, ši mozzarella puikiai tirpsta, todėl ji idealiai tinka įvairiems patiekalams, nuo picų ir makaronų iki salotų ir užkandžių. Pagaminta iš aukščiausios kokybės pieno ir sukurta atitikti aukščiausius kokybės standartus, Milkyland Mozzarella Original prideda turtingą, sveiką skonį kiekvienam patiekalui. Nesvarbu, ar mėgaujamasi šviežia, ar tirpinta, tai puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško išskirtinės sūrio patirties.
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
...Sūris, pagamintas iš žaliavos avies pieno. Jo skonis yra pilnas ir ilgalaikis, kreminis, linkęs į aliejingumą. Sensorinės savybės Jo skonis yra pilnas ir ilgalaikis, kreminis, linkęs į aliejingumą, su puikiu druskos lygiu, vidus yra kompaktiškas su mažais nereguliariais mechaniniais skylutėmis, šviesiai geltonos spalvos ir trumpa, bet ne trupanti pasta. Kilmė: Zamora Pieno tipas: Visas ir...
Italija, Misano Adriatico
...SEPI Pecorino Gran Sepi, 1,5 kg pakuotė, yra aukštos kokybės sūris iš Sardinijos. Su savo unikaliu ir ryškiu skoniu, šie sūriai puikiai tinka bet kokiems patiekalams praturtinti ir patenkinti išrankiausius skonius. Pagamintas iš vietinio avies pieno, SEPI Pecorino Gran Sepi yra puikus pasirinkimas sūrio mėgėjams.
Italija, Radicofani
Ispanija, Malagón
...Spaudžiamas sūris, pagamintas iš pasterizuoto avių pieno. Minkštas avių pieno sūris Rocinante - Brandintas 7 dienas. Pusiau brandintas avių pieno sūris Rocinante - Brandintas 3 mėnesius. Brandintas avių pieno sūris Rocinante - Brandintas 6 mėnesius.
Portugalija, Tortosendo
...Patirkite unikalų skonių derinį mūsų sūryje iš brandintos avies ir ožkos pieno. Šis sūris pasižymi pusiau minkšta tekstūra ir ryškiu aromatu, pagamintas iš žaliavinio avies ir ožkos pieno. Sūris koaguliuojamas su gyvūniniu renetu ir turi geltoną žievę su žemu cilindriniu pavidalu. Puikiai tinka sūrių mėgėjams, šis sūris siūlo malonų skonių sprogimą, kuris sužavės jūsų pojūčius.
Italija, Martina Franca
...Pecorino Affinato in Fieno yra brandintas sūris, pagamintas iš avies pieno ir brandinamas šienoje 3 mėnesius. Šis sūris pasižymi ryškiu ir laukiniu skoniu, todėl puikiai tinka mėgautis vienam arba kaip dalis sūrių lentos. Pecorino affinato in fieno yra amatinis produktas, pagamintas pagal tradicinius metodus ir naudojant natūralias sudedamąsias dalis. Jo amatinė gamyba ir unikalus skonis daro jį išskirtiniu produktu iš Italijos sūrių tradicijos.
Italija, Dorgali
...Charakteringas sūris, gaminamas tik iš viso avies pieno, užtikrinantis ryškų ir šiek tiek aštrų skonį, kuris išsiskiria kiekviename kąsnyje. Jo pusiau virtas, tvirtas ir gryno balto spalvos sūris yra supakuotas cilindro formos, su nevalgoma plutele, liudijančia senovinę meną ir kruopštų dėmesį detalėms. Puikiai tinka suteikti klasės jūsų patiekalams, nuo paprasto tarkavimo iki sudėtingesnių receptų.
Prancūzija, Esquiule
...Mėgaukitės ir džiuginkite su mūsų Ossau Iraty avies sūriu, pagamintu Baskų šalies ir Béarn kalnų piemenų. Sūris brandinamas 4–8 mėnesius mūsų rūsio Baskų šalyje. Kadangi gamyba yra amatinė, svoris yra apytikslis. Mes pristatome visoje Prancūzijoje. Taip pat parduodame sūrius svorio kategorijose 1, 2 ir 4 kg. Norėdami pateikti užsakymą, spauskite čia: https://www.fromages-fermiers.com/nos-fromages/ Dėl informacijos rašykite mums: commandebalaka@gmail.com...
Prancūzija, Marseille
...tipiškas sūris iš Italijos centro-pietų ir salų, pagamintas iš viso avies pieno, šviežias ir koaguliuotas su augaline arba gyvūnine rūgštimi (avino ar ožkos), sūrus ir aromatingas, jei brandintas kelis mėnesius, su būdingu aštriu skoniu, jei brandinimas buvo ilgesnis; Yra keletas rūšių: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano ir pecorino Sicilien.
...Iberijos sūris yra presuotas sūris, pagamintas iš trijų pienų mišinio (karvės, avies ir ožkos). Tai populiariausias sūris Ispanijoje, ir pagal proporcijas, nustatytas 4 punkte I priedo 2011 m. vasario 28 d. Karališkojo dekretu Nr. 262/2011, kuriuo patvirtinamos sūrių ir lydyto sūrio kokybės normos. Visi sūriai, kurie bus parduodami su pavadinimu „Iberijos“, turi būti pagaminti iš šviežio pieno šiais proporcijomis: ne daugiau kaip 50% karvės pieno, ne mažiau kaip 15% ožkos pieno ir ne mažiau kaip 15% avies pieno.
Ispanija, Totanes
... 15% avies pieno. Sūris gaminamas visus metus. Mes skiriame pusiau brandintą sūrį nuo brandinto pagal brandinimo laikotarpį. Pusiau brandintas sūris turi brandinimo laikotarpį nuo vieno iki trijų mėnesių, presuota pasta, kompaktiška masė, tačiau ne visiškai uždara, su mažomis ertmėmis visame pjūvyje ir šiaudų geltonumo spalva ant dramblio kaulo fono, dėl trijų pienų mišinio. Brandintas sūris brandinamas nuo trijų iki šešių mėnesių. Visi mūsų sūriai gaminami be maisto priedų ir yra be lizocimo, natamicino ir sorbatų. Be glitimo.
Ispanija, Badajoz
...100% Manchego avies pieno sūris, su natūralia gelsva plutele, kreminis, dramblio kaulo spalvos, pasižymi geru aromatu ir skoniu, prieinamas įvairių brandinimo profilių.
Italija, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato yra tradicinis sūris, pasižymintis kietu pavidalu, pagamintu iš pasterizuoto avies pieno, su pridėtu rauginiu ir druska. Pecorino Toscano DOP Stagionato brandinimo trukmė yra ne mažiau kaip 120 dienų ir jis puikiai tinka praturtinti itališkos virtuvės patiekalus.
Graikija, Eleftherio
...Feta (graikų Φέτα, féta, "riekė") yra sūdyta baltoji varškė, gaminama Graikijoje iš avies pieno arba iš avies ir ožkos pieno mišinio. Tai trupinėjęs brandintas sūris, dažniausiai gaminamas blokais, turintis šiek tiek grūdėtą tekstūrą.
Ispanija, Madrid
... šaltinis. Įvairovės: Brandintas mišrus sūris (V-C-O) Pusiau brandintas mišrus sūris (V-C-O) Sūris, pagamintas iš avies pieno Brandintas avies sūris Rezervinis avies sūris Mini pusiau brandintas avies sūris Mini pusiau brandintas mišrus sūris (V-O)...
Prancūzija, Hélette
... natūralios: AOP Ossau-Iraty avies sūris 12 mėnesių brandinimo, AOP Ossau-Iraty avies sūris 12 mėnesių brandinimo ant medinės lentos, AOP Ossau-Iraty avies sūris iš žaliavinio pieno 5-6 mėnesių brandinimo, AOP Ossau-Iraty avies sūris 4 mėnesių brandinimo, Petit Agour tometas iš žaliavinio pieno su čili, baskiškas karvės pieno sūris, karvės-avis sūris, avies plytelė, avies sūris su Espelette pipirais, ožkos-avis sūris, AOP Ossau-Iraty avies sūris iš žaliavinio pieno su Espelette pipirais, ožkos sūris. Agour namai siūlo visus sūrius, pusę sūrių, porcijomis, supjaustytus riekelėmis.
Ispanija, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO yra įmonė, specializuojanti Manchego sūryje, sudaryta iš žmonių, turinčių didelę patirtį. Mūsų asortimentą papildo ožkų, avių ir Iberijos sūriai (50% karvės, 25% ožkos ir 25% avies), visi pagaminti iš geriausios kokybės pieno. Mūsų DANSO ir CANTARERO sūriai yra kietos konsistencijos, jų aromatas ir skonis yra švelnus jaunesniuose (pusiau brandintuose), labiau išryškėjęs...
LACTOVIL yra žinoma įmonė pieno produktų sektoriuje Portugalijoje, kuri užsiima įvairių rūšių sūrių gamyba ir prekyba: Sūriaiavies pieno, Sūriai iš ožkos pieno, Sūriai iš karvės pieno, Avies varškė. Stalo sūriai, Brandinti sūriai, Sviestiniai sūriai, Aštrūs sūriai, Pusiau riebūs sūriai, Lengvi sūriai, Flamengo sūriai, Kamuoliniai sūriai, Juostiniai sūriai, Varškė, Mišrūs sūriai ... Įsikūrusi...
Ispanija, Porzuna (ciudad Real)
Agrovillaserra S.L. gaminame aukščiausios kokybės alyvuogių aliejų ir D.O.P. Manchego sūrį jau daugiau nei 20 metų. Amatiniai sūriai su apsaugota kilmės vieta, prieinami skirtingų brandinimo lygių. Alyvuogių aliejus, turintis didelę asmenybę ir skonį, prieinamas įvairiais formatais ir rūšimis. Villajos sūris gaminamas iš Manchego avies pieno, kuris yra mūsų Manchego sūrio pagrindinė žaliava...
Ispanija, Casar De Cáceres
Rankų darbo sūriai Amatiniai sūriai Sūriai su PDO Torta del Casar Avies pieno sūriai Sūrių tiekėjas Sūrių gamintojų grupė Daržovių renetas Žalias pienas Natūralus sūris, pagamintas tradicinėmis technikomis Alergenai: be glitimo...
Ispanija, Villamayor De Calatrava
Mes esame Quesos Finca La Cruz, grynų avies sūrių gamintojai. Mūsų produktai gaminami iš grynos pieno, gauto iš mūsų pačių avių, todėl galime pasiūlyti vienodą kokybę, aromatą ir tekstūrą. Be to, jie vakuumiškai supakuoti ir uždaryti lino audiniu, kad geriau nusausėtų.
... répondent à tous les goûts.", "Lithuanian": "Dešimties žmonių komanda „Gros-Chêne“ sūrinė gamina daugiau nei trisdešimt skirtingų sūrių, pagamintų iš ekologiško žaliavinio avies ir karvės pieno, taip pat iš žaliavinio (ekologiško ar ne) ožkos pieno, surinkto iš regiono ūkių. Kietieji, minkšti, presuoti, žydintys, persiliejantys arba švieži, rankų darbo gaminiai atitinka visus skonius."}...
... karvės pieno. Sūrių gamintojas iš ožkos pieno: mini ožkos sūris, ožkos sūris... Sūrių gamintojas iš avies pieno: formuotas avies sūris... Chavignol ožkos sūrių gamintojas... Prancūzų deserto kremų gamintojas. Pieno džemo su Guérande druska gamintojas;...
Prancūzija, Roquefort
Įkurta 1906 metais, šeimos įmonė GABRIEL COULET perduodama iš kartos į kartą. Įmonė gamina avies sūrį, Roquefort, ir siūlo platų sūrių pasirinkimą. Siekiant užtikrinti kokybę ir meistriškumą, sūriai gaminami laikantis tikslaus gamybos proceso. Kokybės įrodymas, GABRIEL COULET Roquefort reguliariai apdovanojamas medaliais Prancūzijos ir Europos konkursuose.
Ispanija, Legasa
Mes esame įmonė iš šiaurės Navarra, turime 6,000 avių bandą ir gaminame sūrį iš mūsų avių pieno. Mūsų sūris yra pagamintas iš žaliavinio avies pieno, gaminamas rankiniu būdu. Pagrindinis mūsų sūrio skirtumas yra natūrali pluta su Bertiz pelėsiu, kuri saugo sūrį ir suteikia jam būdingą kreminį skonį. Neseniai gavome kelis tarptautinius apdovanojimus, kuriais labai didžiuojamės: • Didysis...
Ispanija, Villamayor De Santiago
Šeimos įmonė, turinti ilgą tradiciją avininkystėje ir daugiau nei 40 metų patirties sūrių gamyboje. Šiandien ji veikia per dvi savo padalinius dviejuose įstaigose Villamayor de Santiago, Cuenca: SŪRIAI ir GASTRONOMIJA. Senoviniame SANABRIA SŪRIŲ gamybos ceche gaminamas Queso Manchego DOP ir specialybės iš avies, ožkos ir mišrios pieno, kaip tai buvo daroma visada. 5 km atstumu, 7000 m2 gamykloje...
Ispanija, Zamora
... sūrių gamyba, tiek iš avies, tiek iš mišinio (avis, ožka ir karvė), išskiriant avies sūrius su kilmės ženklu DO "Queso Zamorano" ir mūsų sūrį CASTELLANO, turintį IGP "Castellano". Taip pat verta paminėti mūsų specialybę - sūrį "Ibérico", pagamintą iš specialaus žaliavinio avies, ožkos ir karvės pieno mišinio. Taip pat gaminame pasterizuoto pieno sūrius.
Ispanija, Coreses-Zamora
Žalias avies pieno sūris. Minkštas-pusiau brandintas-brandintas-rezervas-didelis rezervas.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play