Italija, Radicofani
...Ricotta yra šalutinis produktas, gaunamas iš sūrio gamybos proceso likusio serumo. Norint gauti švelnesnę ir delikačią ricottą, serumui pridedama šviežio pieno. Produktas gaunamas šildant serumą iki maždaug 80 °C, po to jis atvėsinamas ir perkeliamas į homogenizatorių, kuris jį išlygina ir pašildo iki 72 °C temperatūros. Užpildžius specialius indus, ricotta perkeliamas į greito atšaldymo kamerą...
Atitinkantys produktai
Sicilijos Sūris
Sicilijos Sūris
Italija, Dorgali
...Mūsų Ricotta Sarda – išskirtinės bionutrityvios vertės ir skonio produktas. Gauta iš sūrių, pagamintų iš avies pieno, likučių, ši ricotta pasižymi pusiau kietu, vienodu ir baltu pavidalu, su šiek tiek sūriu skoniu. Tai sūris, kuris stebina savo universalumu: puikiai tinka tiems, kurie laikosi kontroliuojamos mitybos, nes turi mažai kalorijų ir didelį baltymų kiekį. Mūsų Ricotta Sarda yra skani...