Prancūzija, Aiguilhe
...avienos (juodosios Velėjaus veislės), Velėjaus ir Forezo veršienos, Mézenc riebiosios mėsos, Haute-Loire kiaulienos. Veršienos galva, kiaulės kojos, Lozero maouche, Auvergnat puodai, višta puode, veršienos blanquette. Tradicinių prancūziškų padažų asortimentas, gribiche padažas, meurette padažas, ravigote padažas, žalias padažas, madėros padažas, diablo padažas, aioli. Žolelių pesto asortimentas, meškauogių pesto, dilgėlių pesto. Sos, padažas, produktas iš Prancūzijos, tradicinė prancūziška virtuvė, paruošta virėjo. Individualus darbas.
Prancūzija, Clermont Ferrand

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play