Prancūzija, Arengosse
...Galiu PET Svoris cukraus 100 gramų. Galimos naudojimo sritys: plakta grietinėlė, jogurtai, meringai, makaronai, zefyrai, saldainių lazdelės, ledo kubeliai, ledai... Sudėtis: neapdoroti Prancūzijos cukrūs iš runkelių, sausainių aromatas, natūralus rudas dažiklis (E150C), sausainių milteliai. Gali būti pėdsakų kiaušinių, pieno, garstyčių, žemės riešutų, moliuskų ir vėžiagyvių, žuvų, sezamo ir sojos sėklų. Nuoroda:SUCRE0008A...
Prancūzija, Melle
Melle et une Pâte yra makaronų gamintojas, įsikūręs Melle, netoli Marais Poitevin (79). Mes gaminame aukščiausios kokybės sausų ir šviežių makaronų, naudodami vietines žaliavas. Mūsų makaronai yra unikalūs, o mes siūlome originalius skonius: laukiniai česnakai, jūros dumbliai, dilgėlės, šafranas, angelikos, baravykai, spirulina, kanapės, pipirmėtė ir Espelette pipirai. Mes didžiuojamės galėdami už...
Prancūzija, Bréal-Sous-Montfort
...„Skonių Plokštė“ asortimentą sudaro sūrių aromatai ir aromatizuoti sūrių preparatai. Ši „Skonių Plokštė“ siūlo natūralių aromatų ir sūrių miltelių preparatų pasirinkimą, kurie suteiks būtiną akcentą jūsų kompozicijoms. Naudojimas: Užkandžiai, padažai, sriubos ir troškiniai, paruošti patiekalai, makaronai, picos... ir kt. Emmental, natūralūs aromatai, virtuvės akcentai, sūrių preparatai.
Italija, Scafati
...) - Raudonas vynas iš Monferrato ir Kampanijos regiono - Mozzarella ir Ricotta sūris (iš buivolų arba karvių pieno) - Šaltieji užkandžiai (šoninė, saliamis, speck, bekonas, taip pat aromatizuoti) - Alyvuogės ir alyvuogių aliejus - Kaparėliai - Smulkūs sausainiai (taip pat iš ekologinės gamybos)...
Italija, Campodipietra
Amatininkų įmonė, gaminanti produktus iš juodųjų ir baltųjų triufelių, tokius kaip triufelių padažai, triufelių aliejus, triufelių kremai, triufelių medus, džiovinti baravykai, triufelių sūris, triufelių dešra, triufelių prieskoniai, triufelių aromatizuoti sausieji makaronai ir dar daugiau.