Italija, Modugno
...Pusiau nuluptos Apulijos migdolos Pusiau nuluptos Apulijos migdolos gaunamos iš migdolų (prunus dulcis) sėklos ir yra apdorojamos nulupti, kruopščiai atrenkamos ir kalibruojamos. Migdolai plačiai naudojami ruošiant saldumynus, tokius kaip: torronai, konfektai, tortai, sausainiai, amaretti. Jos yra turtingos baltymų, vitaminų (ypač B grupės ir vitamino E), būtinųjų amino rūgščių, nesotųjų riebalų...
Italija, S.spirito Di Bari
...Puglijos migdolai gaunami iš migdolo sėklos (prunus dulcis) ir yra apdorojami lupimo, kruopštaus atrankos ir kalibravimo procesu. Migdolai plačiai naudojami saldumynų gamyboje, tokių kaip: torronai, konfektai, tortai, sausainiai, amaretti. Jie yra turtingi baltymų, vitaminų (ypač B grupės ir vitamino E), esminių amino rūgščių, nesočiųjų riebalų rūgščių ir mineralinių medžiagų (magnio, fosforo...
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...Dvasinis gėrimas: Atraskite Adriatico Bianco, skanų migdolų pieno likerį, pagamintą iš 100 % natūralių itališkų ingredientų! Čia migdolai renkami rankomis ir tiesiogiai gaunami iš Apulijos. Be to, nenaudojamas nei pienas, nei grietinėlė, o ši maža saldumo dozė yra sertifikuota kaip veganiška. Skonyje atsiskleidžia šilkinė ir kreminė tekstūra, kuri pereina į pieno ir vanilės natų. Unikalus ir...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play