Prancūzija, Castelnaudary
...Anties šlaunelės, konservuotos savo riebaluose, druska. Mėsa iš Prancūzijos. ŠEFŲ PATARIMAS: Atidarykite skardinę ir įdėkite ją į garų vonią, kad ištirptų riebalai. Keptuvėje arba orkaitėje apkepkite šlauneles ir mėgaukitės su baravykais arba bulvėmis, pakepintomis riebaluose. Konfitas – tai Pietvakarių patiekalas! Gerai iškepta anties šlaunelė orkaitėje tampa traški. Tai aukštoji gastronomija, prieinama kiekvienam iš mūsų. Šiam konfitui specialiai auginu antis pas poną Marty Plaigne, mažame kaimelyje, esančiame kalvose aplink Castelnaudary.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play