Vengrija, Budapest
... profilis daro jį populiariu pasirinkimu kuriant likerius, tokius kaip "Ouzo", "Anisette" ir "Pernod", ir jis dažnai įtraukiamas į kepinius, tokius kaip itališki biscotti. Šis prieskonis taip pat puikiai dera su citrusiniais vaisiais, tamsiais duonais ir chutney, suteikdamas malonų posūkį šiems patiekalams.
Prancūzija, Saint-Pee-Sur-Nivelle
... antrasis maceracijos etapas po anyžinio likerio sumažinimo (namų mišinys -> čia slypi EGIAZKI paslaptis). Šis naminis anyžinis likeris leidžia mums kontroliuoti pusiausvyrą tarp cukraus, anyžių ir vaisių. Šis procesas trunka nuo 6 iki 8 mėnesių. Mūsų likeriai nėra filtruojami, išskyrus atvejus, kai pasiekiame patį statinės galą, kad pašalintume kuo daugiau nuosėdų. 70 cl...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play