Italija, Prato
Turkija, Adana
...USP24/BP98/E330 Citrinos rūgšties milteliai, anhidrinė citrinos rūgštis, monohidrato citrinos rūgštis Citrinos rūgštis daugiausia naudojama kaip skonio priedas, konservantas ir antistalingas agentas maisto ir gėrimų pramonėje. Citrinos rūgštis taip pat gali būti naudojama kaip antioksidantas, plastifikatorius, ploviklis chemijos, kosmetikos ir ploviklių pramonėse. Kaip maisto priedas, anhidrinė...
Nyderlandai, Capelle Aan Den Ijssel
... pramoniniuose produktuose. Štai keletas svarbių punktų apie citrinų rūgšties monohidratą: Vandens kiekis: Citrinų rūgšties monohidratas turi vieną vandens molekulę (H2O) kiekvienai citrinų rūgšties molekulei (C6H8O7). Vandens buvimas šioje formoje neturi didelės įtakos jos cheminėms savybėms, tačiau šiek tiek pakeičia jos fizines charakteristikas. Maisto ir gėrimų pramonė: Citrinų rūgšties monohidratas turi daug tų pačių taikymo būdų kaip ir anhidrinė citrinų rūgštis maisto ir gėrimų pramonėje: – Skonio stipriklis: Jis suteikia maistui ir gėrimams aštrų ir rūgštų skonį, pagerindamas jų skonį.
Vokietija, Hamburg
... produktuose. Galite ją naudoti gaminant džemus ir želė. Arba norite sukurti savo sultis ir limonadus, kurie turėtų šiek tiek rūgštesnį skonį? Su mūsų citrinos rūgštimi tai nėra problema. Mūsų anhidrinė citrinos rūgštis turi vandens kiekį iki 0,5%. Naudojimas: Citrinos rūgštis tirpsta vandenyje. Priklausomai nuo naudojimo, dozuokite skirtingai. Pavyzdžiui, kalkių šalinimui ištirpinkite 1-3 šaukštus 1 litre vandens. Produkto savybės: Be glitimo, be laktozės, veganiška Maisto ženklinimas: E330 Gamyba: Citrinos rūgštis gaunama iš melasos.
Turkija, Adana
...Tezkim Citric Acid Anhydrous yra dažniausiai naudojama organinė rūgštis ir pH kontrolės agentas maisto, gėrimų, farmacijos ir techninėse srityse. Citrinų rūgštis yra kristalinė miltelių forma, neturinti spalvos ir turinti stiprų rūgštų skonį. Ji laisvai tirpsta vandenyje ir etanolyje (96%). Chemškai ji yra stabili, kai laikoma kambario temperatūroje.
Austrija, Fürnitz
... kristalizuojama šaltame vandenyje, anhidrinės formos kristalizuojamos vandenyje, kurio temperatūra yra 78 laipsniai Celsijaus. Šio proceso metu ji praranda visą vandenį kristaluose. Anhidrinė citrinos rūgštis yra viena iš stiprių valgomųjų rūgščių. Dėl šios savybės ji yra dažnas maisto priedas, skirtas pagerinti skonį. Ji taip pat naudojama maisto konservavimui, ypač saldumynams ir gaiviesiems...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play