Italija, Sassano
Įsikūrusi Sassano, Cilento nacionalinio parko širdyje, I Sapori del Vallo yra amatininkų įmonė, gaminanti makaronus pagal senovinius receptus. Ši gamyba perduodama iš motinos dukrai, kur tradicija ir kokybė yra paslaptingi sėkmės ingredientai, trunkantys beveik 30 metų. I Sapori del Cilento buvo įkurta 1994 metais, kai savininkas Salvatore Calandriello, kartu su žmona Francesca, nusprendė invest...
Italija, Villafranca
... tikrai universalūs: jie puikiai dera tiek su padažais, tiek su daržovėmis, mėsa ar žuvimi. Paccheri Del Vesuvio yra nepakartojami, tereikia juos pagardinti geru mėsos raguu arba keptu troškiniu, kad jie atskleistų savo skanų švelnumą ir unikalų, nepakartojamą skonį. Atitikimas tarp Šviežių ir Sausų Makaronų: Kokybę paversti pasirinkimu geresniam gyvenimui. 270 kcal/100g Šviežiems Makaronams 350 kcal/100g Sausiems Makaronams Švieži Viduržemio jūros Makaronai Pagaminti Italijoje "Napoli" Šaldyti transportai Stef...
Prancūzija, St Sulpice De Faleyrens
...Sudėtis: 100% Minkštųjų kviečių miltai ir vanduo Virimas: 4–6 minutės maksimaliai Laikymas: sausoje ir vidutinėje vietoje. 4 Formos: Penne, Sukti, Kriauklės ir Curvi Rigati Alergenas: Glitimas Makaronai: 500g...
Prancūzija, Saint Orens De Gameville
...Mes gaminame visus savo makaronus rankomis, laikydamiesi tradicinių amatininkų metodų: tarp dviejų itališkos meringos lukštų, švelnių ir minkštų, slepiame skanias ganaches. Dėl šios priežasties mūsų makaronai yra švieži ir trapūs produktai. Tačiau mes nesiūlome siuntimo paslaugų mūsų makaronų rinkinukams. Jie yra prieinami tik parduotuvėje arba pristatomi kurjeriu. Tarp skonių, kuriuos jums...
Prancūzija, Melle
Melle et une Pâte yra makaronų gamintojas, įsikūręs Melle, netoli Marais Poitevin (79). Mes gaminame aukščiausios kokybės sausų ir šviežių makaronų, naudodami vietines žaliavas. Mūsų makaronai yra unikalūs, o mes siūlome originalius skonius: laukiniai česnakai, jūros dumbliai, dilgėlės, šafranas, angelikos, baravykai, spirulina, kanapės, pipirmėtė ir Espelette pipirai. Mes didžiuojamės galėdami už...
Prancūzija, Provins
...Makaronai buvo sukurti arabų šalyse, kai europiečiai pradėjo plaukti toli nuo savo žemių. Viduramžiais „makaronas“ reiškė du skirtingus produktus: pyragą, bet taip pat ir sriubą su miltų elementais, kurią valgydavo su tarkuotu sūriu, cinamonu ir šafranu, ir kuri buvo vadinama „makaronais“ nuo XVII amžiaus. Makaronas pasirodė Europoje viduramžiais, pirmiausia Italijoje, pavadinimu maccherone...
Italija, Brusaporto
Amatinis makaronų fabrikas nuo 1970 metų. Makaronų fabrikas Davena gamina šviežius įdarytus makaronus, naudodamas aukščiausios kokybės šviežius ingredientus, gerbdamas tradicijas ir taikydamas pažangius gamybos procesus. Makaronų fabrikas Davena yra pasirinkimas tiems, kurie ieško patikimo partnerio, tiekėjo, galinčio užtikrinti kruopštų aptarnavimą ir atitikti įvairius bei sudėtingus poreikius.
... simboliui, kurį reikia nešti su pasididžiavimu. Mes atrenkame semolinas, su ta pačia dėmesio doze kaip ir anksčiau, dirbame jas rankiniu būdu, minkydami su mūsų Maiellos vandenimis ir leidžiame joms džiūti dvi dienas. Nereikia skubėti. Kai kurios dalykai turi būti daromi ramiai, kad būtų gerai padaryti. Štai mūsų makaronai. Man, geriausi.
Italija, Castellammare Del Golfo
...KONČIGLIONI Iš kruopščiai atrinktų geriausių Sicilijos grūdų gimsta KONČIGLIONI. Apdorojimo procesas vyksta naudojant šaltą vandenį, kad būtų užtikrintas optimalus makaronų virimo laikymas. Bronzinė ekstrudacija leidžia makaronų paviršiuje susidaryti mažoms abrazyvoms, kurios išskirtinai leidžia jiems sulaikyti padažus ir prieskonius. Makaronai taip pat lėtai džiovinami žemoje temperatūroje, kad būtų išsaugotos organoleptinės savybės ir maistinės vertės. Končiglioni yra bronzinės ekstrudacijos makaronai, pagaminti rankiniu būdu. Virimo laikas 9 /11 minučių...
Atitinkantys produktai
Conchiglione
Conchiglione
Kiti produktai
Produkto brošiūra
Produkto brošiūra
Prancūzija, Lanester
Nuo 2016 metų, CANDY FONDANT, įsikūręs Lanester mieste Morbihan departamente, gamina ir parduoda kvapnius fondantus bei kvapnias milteles dulkių siurbliams, pagamintus rankiniu būdu iš griežtai atrinktų ingredientų, siekiant pasiūlyti labai aukštos kokybės produktus. Mes naudojame: - veganinį vašką, gautą iš kultūrų be GMO ir pesticidų - kvapnias aliejus iš Graso, atitinkančius IFRA standartus - ...
Prancūzija, Auros
...DLUO 4 metai Mes dirbame su tradicine amatų konservų gamykla iš Périgord, kurioje dirba neįgalūs darbuotojai iš DORDOGNE (ESAT). Produktai yra aukštos kokybės, o daržovės yra prancūziškos. Siūlome galimybę pirkti mišrius paketus pagal produktų šeimas. Tai leidžia turėti pasirinkimą, tuo pačiu ribojant jūsų atsargas. Foie Gras IGP Périgord stiklainiai 120g ir 180g Anties konservai (kojos IGP...
Italija, Orbassano
PASTA GIRARDI yra organizuota amatų įmonė iš Pjemonto, specializuojanti nuo 1997 metų kasdienėje šviežios makaronų, ravioli, lasagnų ir aukštos kokybės gurmaniškų patiekalų gamyboje, skirtų maisto sektoriaus profesionalams (HORECA) ir mažmeninei prekybai, tiek nepriklausomai, tiek organizuotai. Kiekvienas mūsų produktas yra nuolatinės dėmesio tyrimams ir žaliavų atrankai rezultatas, o galiausiai...
Italija, Fidenza
...Nuo 1986 ITALPAST yra lyderis projektuojant ir statant mašinas, automatinius įrenginius ir pilnas linijas aukštos kokybės makaronų gamybai, tiek amatų, tiek pramonės sektoriuose. Sausi makaronai, švieži makaronai, be glitimo makaronai, įdaryti makaronai ir paruošti makaronai patiekalams. Įrenginiai ir pilnos linijos sausų makaronų gamybai su gamybos pajėgumais nuo 30 iki 1.000 kg/val. su...
Italija, Chiuro
Pasta Negri gamykla yra Chiuro, Valtelinoje, slėnyje, kuris driekiasi prie didingų Italijos Alpų. Šiame nepaliestame krašte, daugiau nei 1200 m aukštyje, išteka vanduo, kurį naudojame mūsų itališkų ekologiškų miltų tešlai. Makaronai vis dar gaminami bronzinėmis formomis, o vėliau, visiškai rankiniu būdu, jie ištempiami ant medinių rėmų, kur lėtai džiūsta žemoje temperatūroje. Amatų meistriškumas atsispindi visame, ką darome, o makaronų pjaustymas, kuris vis dar atliekamas rankomis, yra aiškus to įrodymas. Leiskite sau pasinerti į amatininkų tradicijos prabangą.
Italija, Buonvicino
...Mūsų bronziniu būdu formuota makaronai yra gaminami rankiniu būdu. Tinkama regioniniams receptams ir natūraliems patiekalams, Pasta Ricca suteiks jums tą "namų gamybos" pojūtį. Mūsų šūkis: kokybė be kompromisų! Mūsų tikslinė rinka yra tradiciniai ir aukštos kokybės produktai, kurie Italijoje ir užsienyje nuolat auga. Susisiekite su mumis, kad sužinotumėte visus mūsų Amatų makaronų gamyklos privalumus!
Vokietija, Regensburg
... užpilu ar tešlos ingredientu, formuota kaip spiralinė, laivelis ar rožių bandelė. Visas asortimentas taip pat yra prieinamas ekologiškoje kokybėje. Didžiuojamės savo aukštos kokybės produktais, todėl gyvename tikru kepyklos amatu, naudodami modernias gamybos technologijas. Negalime ir nenorime atsisakyti mūsų kvalifikuotų kepėjų profesionalumo. Visos svarbios pozicijos Gourmetback yra užimtos darbuotojų, kurie kepimo amatą išmoko nuo pagrindų. Galiausiai, Gourmetback kokybė remiasi tradicinėmis žiniomis.
Prancūzija, Menton
... Maritimes amatų rūmai, ir mus atrinko dėl mūsų amatininkų įgūdžių. Mes esame "MENTON CITRON RAVIOLIS" © kūrėjai. Mūsų produktai apima platų makaronų, raviolių ir itališkų specialybių pasirinkimą. Mūsų produktų turtingumas slypi griežtai atrinktų žaliavų kokybėje, be dažiklių ar konservantų. Mūsų produktai taip pat pasinaudoja mūsų pastangomis ieškoti naujų ingredientų, skonių, spalvų ir tekstūrų. Pasta Piemonte siūlo užsisakyti mūsų specialybes iš anksto.
Prancūzija, Cusey
...Delikatesų parduotuvė, Locavor, La ruche qui dit oui!..... Mūsų apdovanojimai: • 2019 m. Haute-Marne idėjų komisija skyrė pirmąją premiją už Haut-Marna meistriškumą už projektą, susijusį su 100 % prancūziškų, 100 % valgomų, 100 % biologiškai skaidžių, 100 % ekologiškų makaronų šiaudelių kūrimą. • 2020 m. Haute-Marne Amatų ir Menų Rūmų komisija skyrė pirmąją premiją gamybos kategorijoje už įmonės interneto svetainę.
Ispanija, Monreal Del Campo
Ekologiško aukštos kokybės šafrano gamybos įmonė, specialios tarifai eksportui ir kokybės sertifikatai. Mes gaminame produktus su šafranu, tokius kaip sūris, likeris, šokoladas, aliejus ar makaronai. Dirbame pagal Maisto Amatų ženklą ir visiškai gerbiame biologinę įvairovę. Mes prekiaujame savo šafranu ir kitų vietinių gamintojų šafranu. Mūsų filosofija yra pasiūlyti teisingą kainą tiek klientui, tiek tiekėjui. Mūsų šafranas yra patvirtintas „Slow Food“ nuo 2004 metų, kai buvo paskelbtas „Slow Food tvirtove“ kaip pripažinimas už jo kokybę ir gerą praktiką procesuose.
Vokietija, München
Kokybiškų kepinių gamyba, pardavimas ir platinimas. Meistrų įmonė ir amatų gildijos narys. Pagrindiniai produktai yra, be kita ko, baklava, plokščias duona, įvairūs kepiniai, tortai, vestuviniai tortai, pyragai ir kt.
Italija, Barletta
Pastaidicuonzo.it yra prekės ženklas, priklausantis Angelo Raffaele Dicuonzo Pastificio Bolognese, istorinei amatų makaronų gamyklai Barletoje.
LIKERIŲ, GRAPPA IR AMATŲ MAISTO PASTŲ GAMYBA. TRÜFELIŲ PARDAVIMAS.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play