...Išdžiovintas saulėje, Pilkasis Persilado Druska atskleidžia savo nepakartojamą skonį visuose jūsų patiekaluose ir salotose.
Vartojamas jau tūkstančius metų, česnakas, labai vertinamas prieskonis, jau seniai yra Prancūzijos kulinarinės tradicijos dalis.
Virtuvėje šis prieskonis išryškina ir pagerina jūsų patiekalų skonį.
Petražolės yra būtinos virtuvėje. Kaip prieskonis ir garnyras, jos suteikia gaivumo ir aromato daugeliui patiekalų.
Tradiciškai naudojamas:
Pabarstymui arba pabaigoje: padažams, salotoms su pomidorais, garintam žuvimui, moliuskams, garintoms bulvėms.
SKU:SGP250...
...kas juose yra.
Gamyba tikrų skanių ledų ir sorbetų yra paprasta. Reikia tik sugalvoti gerus receptus, naudoti autentiškus ir kokybiškus ingredientus bei įdėti daug aistros!
Maistinė vertė 100g Energija 752kJ / 180kcal, Riebalai 9,1g, Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 5,8g, Angliavandeniai 23g, Iš jų cukrų 20g, Baltymai 2,7g, Druska 0,09g
Pakuotė: 0,6L indelis
Galiojimo laikas: 12 mėnesių...
... g":"Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių < 0.1 g","Teneur totale en fruits:":"Bendras vaisių kiekis:","Proteins 0.9 g":"Baltymai 0.9 g","Sel 0.01 g":"Druska 0.01 g","Ce mélange unique de baies évoque la fraîcheur et le dynamisme de la saison, offrant un éclat de saveurs fruitées qui symbolisent l’abondance du printemps.":"Ši unikali uogų mišinio kompozicija primena sezono gaivumą ir dinamiškumą...
...Naudojant juodas, riebias, kinų kiaulių šerelius, šis teptukas pasižymi didele atsparumu visoms agresyvioms skysčiams: tokiems kaip litavimo skystis, druska ir kitos rūgštys.
Metalinis teptukas „HANSA“ su kiaulių šereliais tinka visiems pramonės ir amatų darbams, pvz., litavimui, valymui, taip pat dažymui. Taigi, tai yra universaliai naudojamas teptukas visiems darbams.
Nr. Dydis Nr. Dydis
1 09 x 130 5 18 x 175
2 12 x 134 6 23 x 185
4 15 x 138 8 23 x 270
Išmatavimai nurodo teptuko ilgį ir šerelių plotį.
... g
Baltymai 1 g
Druska 0.03 g
Minimalus galiojimo laikas 2 metai
Raudonųjų vaisių džemas 240 g
Mūsų džemai gaminami rankiniu būdu mūsų dirbtuvėse, esančiose FaverollessurCher, LoiretCher.
Ir mūsų vaisiai perkami vietoje kiekvieną kartą, kai tai įmanoma. Braškės atvežamos iš Solognės. Mėlynių skynimas vyksta Soing, Solognėje. Tada rugpjūčio pabaigoje ir rugsėjo pradžioje atvežamos obuoliai ir kriaušės iš MontprèsChambord. Galiausiai slyvos ir rabarbarai iš Saint Aignan sur Cher.
...Jam reikia „paaukoti“ brangiausią kiaulės dalį. Iš tiesų, Culatello di Zibello DOP, neabejotinas visų mėsos gaminių princas, „gaminamas“ iš centrinės šlaunies raumenų. Šviežia itališka sunkiųjų kiaulių mėsa kruopščiai apdorojama ir formuojama į tradicinę kriaušės formą. Druska ir pipirai, 15 dienų šaltame kambaryje, kad pailsėtų, tada rankomis surišama natūralioje šlapimo pūslėje. Dabar tai ta...
... sukūrėme čia, pietuose – keptus baltus migdolus su česnaku ir prieskoniais.
Ingredientai: baltieji migdolai (be odelės), česnakas, prieskoniai, druska, bulvių krakmolas.
Visi mūsų džiovinti vaisiai (migdolai, pistacijos, anakardžiai, makadamijos ir kt.) yra skrudinami be aliejaus, be dažiklių ir be konservantų, kad geriausiai išsaugotume džiovintų vaisių skonį.
Kepti migdolai su česnaku ir petražolėmis yra supakuoti kibiruose, maišeliuose, stiklainiuose, dėžutėse ir kituose, pagal jūsų pageidavimus.
Mes siunčiame paletėmis visoje Prancūzijoje su galimybe gauti nemokamą pristatymą.