Prancūzija, Saint Orens De Gameville
...kas juose yra. Gamyba tikrų skanių ledų ir sorbetų yra paprasta. Reikia tik sugalvoti gerus receptus, naudoti autentiškus ir kokybiškus ingredientus bei įdėti daug aistros! Maistinė vertė 100g Energija 752kJ / 180kcal, Riebalai 9,1g, Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 5,8g, Angliavandeniai 23g, Iš jų cukrų 20g, Baltymai 2,7g, Druska 0,09g Pakuotė: 0,6L indelis Galiojimo laikas: 12 mėnesių...
Šveicarija, Zürich
Sveiki, Mano įmonė yra Šveicarijoje, kur gaminame specialią Šveicarų šokoladą su ypatingomis sudedamosiomis dalimis, tokiomis kaip žalia ir mėlyna spirulina, ciberžolė, ekologiški eteriniai aliejai ir net prabangi speciali Šveicarų šokoladas, padengtas 24 karatų valgomu auksu. Galiu gaminti specialią Šveicarų šokoladą pagal klientų pageidavimus, kalbant apie skonį, sudedamąsias dalis, paku...
Austrija, Gerasdorf
Mano aistra yra gaminti. Stebinti ir džiuginti žmones naujomis kulinarinėmis kūrybomis“, pasakoja Christian Jeschke. Vieną dieną pirmą kartą gaminau savo draugams kečupą grilio vakarėliui. Visi iš karto įsimylėjo šią kūrybą, kurią gaminau tik su grynu medumi, be cheminių priedų ir krakmolo. Greitai sukūriau įvairių, unikalių skonių su ingredientais, tokiais kaip kava, šokoladas ir prieskoniai. Tai...
Italija, Taranto
...Šviežias sviestas, akacijos medus, laisvai auginamų vištų tryniai ir Sicilijos kandinti citrusiniai vaisiai – tai keletas vertingų ingredientų, naudojamų tradicinio panetone gamybai ir ne tik. Ypatingą dėmesį skirdama, mūsų konditerė Nilde Diciolla atrenka mūsų krašto žaliavas, kad išbandytų naujas kombinacijas ir sukurtų modernius bei novatoriškus produktus. - PanPulia Eliksyras - Panettone su raudonaisiais vaisiais ir pistacijomis - Panettone su kriaušėmis ir juoduoju šokoladu - Panettone šokolado trilogija - Panettone su migdolais - Panettone Milano Rich...
Prancūzija, Boissy Saint Leger
Meistras šokolado meistras Val de Marne regione nuo 1960 metų. Jau tris kartas šeima Janin gamina šokoladus tradiciniu būdu. Tai viena iš paskutiniųjų amatų šokoladinių Île-de-France. Šokoladai gaminami iš geriausių kakavos pupelių ir paruošiami su dideliu rūpesčiu, laikantis senųjų tradicijų. Chocolats Janin – tai šokoladų gamybos dirbtuvės 94, kur Stéphane Janin, šokolado meistras Île-de-France...
Italija, Villanova Mondovì
... apdorojimą, galutinio produkto gamybą, iki linijinių įrenginių sprendimų, skirtų šokolado plytelių, kremų ir šokolado lašelių pakavimui. Inovacijos, universalumas, pritaikymas – tai savybės, kurios išskiria Ideo Tecnica mašinas, idealiai tinkančias tiek amatų dirbtuvėms, tiek vidutinėms ir didelėms įmonėms.
Vokietija, Kall
Marcipano rožių, šokoladinių tuščių kūnų, pralinų, šokoladinių lazdelės, dovanų, šokolado formų ir mašinų, skirtų amatų sektoriui, gamyba ir platinimas, įmonių dovanos.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play