Prancūzija, Le Lauzet Ubaye
...Pagamintos iš alkoholio, vaisių macerato ir cukraus. Jos puikiai tinka aperityvui, pridedant prie putojančio vyno, kad gautume šventinį Kir, arba tiesiog su labai šaltu baltu vynu. Platus skonių pasirinkimas mūsų vaisių kremams, kuriuos taip pat galima mėgautis tiesiog su keliais ledo kubeliais.
Prancūzija, Paris
... natas. Mūsų vyno rūsių meistras Hervé Damoiseau kruopščiai dirba, kad nuolat atkurtų šio subtilaus ir gurmaniško mišinio organoleptines savybes. DEGUSTACIJOS PASTABOS Spalva: gintarinė Aromatas: BBQ, vanilės, cinamono ir apelsinų džemo natos Tekstūra: sausa Skonis: sausas ir medinis, prieskonių ir dūmo natos Pabaiga: citrusiniai vaisiai, dūmas ir kartusis apelsinas.