Prancūzija, Renaison
...Adobo mišinys yra Karibų ir Meksikos specialybė. Tai būtinas ingredientas ruošiant tacos, guacamole, raudonuosius pupeles, chili con arba sin carne. Taip pat galite leisti pasireikšti savo kūrybiškumui ir pagardinti ant grotelių keptą mėsą ar daržoves.
... ir prieskoniais. Hummus yra populiarus padažas Vidurio Rytų regione. Jis sudarytas iš avinžirnių tyrės ir tahini (sezamo tyrės). Hummus geriausiai patiekiamas su pita duona. Salsa yra padažas, dažnai naudojamas Meksikos virtuvėje, paprastai gaminamas iš pomidorų ir pipirų. Raudonas padažas yra žinomas salsa tipas, dažnai naudojamas Meksikoje ir Pietvakarių Amerikoje. Chipotle padažas, populiarus Meksikos virtuvėje, gaminamas iš adobo chipotlių, paprasto jogurto arba Meksikos kremų, česnako ir laimo sulčių. Jis ypač naudojamas tacos arba fajitas.
Ispanija, Peligros
„Productos Ruca“ buvo įkurta 1948 metais Granados mieste, kaip kelių šeimų narių, tokių kaip Martín Molina ir Rubio Casero, asociacijos rezultatas. Mes pradėjome savo veiklą kaip prieskonių ir priedų tiekėjai tradicinei „MATANZA“ namų kiaulių skerdimui, o palaipsniui specializavomės paruoštų PRIESKONIŲ gamyboje, skirta šių dešrų konservavimui. Pirmaisiais metais mūsų veikla lėmė nuolatinį patalp...
Ispanija, Peligros
... PRIESKONIŲ IMPORTUOTOJAIS. Pastaruoju metu pagrindiniai pasiekimai buvo susiję su MARINAVIMO IR ADOBO MIŠINIŲ kūrimu, plečiant mūsų gastronominę pasiūlą. Produktai: paruošti mėsai, prieskoniai kebabams, marinatams ir adobams, Horeca pakuotės, pramoniniai paruošti produktai, prieskoniai, aromatiniai augalai, užpilai, džiovinti daržovės, priedai ir kiti.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play