Italija, Imperia
Įmonė Giuseppe Calvi & C. srl yra senovinė aliejaus gamykla, įkurta 1921 metais Giuseppe Calvi ir šiandieną valdoma Gianni ir Luca Calvi, kartu su maža, bet kvalifikuota bendradarbių grupe. Bendrovės būstinė visada buvo adresu 56 via Garessio, Imperia Oneglia, o aliejaus spaudykla yra Pontedassio, tarp Oneglia slėnio alyvmedžių. Mūsų verslo strategija yra labai paprasta: siūlyti gerus ir natūral...
Prancūzija, Avançon
...Medaus ir estragono garstyčios yra puikus prieskonis, kuris sujungia medaus saldumą su unikaliu estragono skoniu. Ši tobula mišinio derinys yra idealus, norint pagerinti jūsų patiekalus, nesvarbu, ar tai būtų padažas, marinatui ar mėsos priedui. Su 250g grynuoju svoriu, šios garstyčios sukurtos patenkinti net ir išrankiausių skonių poreikius. Jos subtilus skonis ir kreminė tekstūra daro jas nepakeičiamu pasirinkimu rafinuotos virtuvės mėgėjams. Nesvarbu, ar esate profesionalus šefas, ar mėgėjas virtuvėje, šios garstyčios suteiks originalumo jūsų receptams.
... Europoje yra medžių iš tos pačios šeimos, vadinamų „nuodingu sumaku“: šis yra toksiškas! Naudojimas: Mūsų sumako grūdų skonis ir spalva išliks ilgiau. Taip pat galite jį sumalti pagal poreikį naudojant grūstuvą arba malūną. Rekomenduojame naudoti sumaką kaip prieskonį ir jo nekepinti, kad jis išlaikytų visas savo savybes ir skonį. Sumakas grūduose naudojamas kaip druska, pabarstyta ant patiekalo. Maišas: 10 kg...
Vokietija, Bad Bentheim
...Sinapis alba: Aštrus garstyčių skonis atsiranda tik tada, kai tam tikri fermentai apdoroja glikozinolatus (garstyčių glikozidus) gaminant garstyčias. Tam taip pat reikalingas vandens buvimas. Paprastai garstyčių rūšiai paruošti pakanka garstyčių sėklų, acto, druskos ir, jei pageidaujate, prieskonių pagal skonį. Cukrus nėra būtina sudedamoji dalis ir gali būti pakeistas medumi, jei norite...
Belgija, Bruxelles
..."La Mayonnaise GALA" su kiaušiniais yra skanus kreminis padažas, kuris pagerina jūsų mėgstamų patiekalų skonį. Sudaryta iš 80 % rapsų aliejaus ir 7,5 % kiaušinio trynio, ši majonezo tekstūra yra kreminė, o skonis turtingas, puikiai papildantis salotas, sumuštinius ir mėsos patiekalus. Prieinama 250 ml, 500 ml ir 1000 ml formatuose, ji supakuota patogiuose kartonuose, kad būtų lengva laikyti ir...
Prancūzija, Ascain
...Visi natūralaus, nefiltruoto ir nepasterizuoto obuolių vyno acto privalumai. PAGRINDINIAI PUNKTAI Charakteristikos Actas gautas iš sagarno Txopinondo, kuris brandinamas ne mažiau kaip metus, kad būtų intensyvesnis skonis. Gintarinė spalva. 5 laipsnių acto rūgštis. Nefiltruotas, nepasterizuotas, be sulfito priedų. Pakuotė 75 cl buteliai, vaškuoti kamščiai. 12 butelių kartonai.
Egiptas, Egypt And Uk
...Tinka tiesioginiam vartojimui arba po pridėjimo prie salotų, visoms amžiaus grupėms ir veganams. Spalva: Nuo pilnai violetinės juodos. Skonis ir aromatas: Tipiškas natūralioms juodoms alyvuogėms be pašalinių kvapų Konsistencija: Tvirta ir mėsinga Išvaizda: Be svetimkūnių Bendras defektas: 15 % Maks. „pagal Codex 66/1981 standartą“ • Sulaužyti gabalai: 15% • Kauliukai arba kauliukų fragmentai: Maks. 1 kauliukas arba kauliukų fragmentai /300g pjaustytų alyvuogių Patogeninės bakterijos: Be patogeninių mikroorganizmų...
Turkija, Istanbul
...Tai ypatingas – gurmaniškas ir rankų darbo marinuotas produktas, pagamintas iš raudonųjų (purpurinių) svogūnų, medaus, obuolių acto, juodųjų pipirų, čiobrelių, kalendros sėklų ir jūros druskos. Šis unikalus skonis puikiai dera su daugybe maisto produktų ir virtuvės. Jį galima vartoti burgeriuose, dešrainiuose ir dešrų lėkštėse. Tai puikus priedas prie jūros gėrybių, bet kurios užkandžių lentos ir sūrių asortimento. Šis produktas yra 100% vegetariškas, be priedų ir pagamintas iš natūralių ingredientų. Jis pagamintas su medumi, o ne su rafinuotu cukrumi ir/arba dirbtiniais saldikliais.
Prancūzija, Renaison
...Tradiciškas argentinietiško steiko priedas! Bet mes jį taip mėgstame, kad galime naudoti ir kaip padažą falafelams, jautienos kroketams, burgeriams, keptoms daržovėms ar bulvyčių fri. Su šiuo mišiniu pereiname per visas etapas: šviežumo pojūtis iš petražolių ir raudonėlio, po to česnako užuominos ir galiausiai švelnaus pipiro skonis. Sekite naudojimo rekomendacijas: sumaišykite 1 dalį Chimichurri + 1 dalį baltojo acto + 2 dalis alyvuogių aliejaus.
Prancūzija, Gisay La Coudre
...Tikrasis "medaus actas" gaminamas iš mūsų švelnaus ir vaisinio gudobelės medaus. Medaus cukrus virsta alkoholiu, o vėliau - acto rūgštimi: šiuo etapu produktas nebėra saldus. Tuomet pridedame medaus, kad suteiktume jam šiek tiek saldesnį ir pilnesnį skonį. Jis pateikiamas gražiose 25cl buteliuose su mediniu kamščiu ir išpilstymo snapeliu. Skonis puikus klasikiniams padažams, taip pat virtuvėje, norint deglazuoti mėsą ir žuvį. Ypač rekomenduojamas jautriems skrandžiams!!! Neturi galiojimo datos. Nuoroda: VINAS25...
Prancūzija, Mietesheim
... sūrio ar kitų gyvūninės kilmės produktų. Žaliosios alyvuogės* (43%), saulėgrąžų aliejus*, džiovintos pomidorai*, juodosios alyvuogės* (7%), česnakas*, jūros druska, alyvuogių aliejus*, aitriųjų pipirų*, acto*. *: Ekologiški produktai...
Vokietija, Neutrebbin
...Tabasco Original Flavor Raudonųjų Pipirų Padažas sudėtyje yra distiliuoto acto, raudonųjų pipirų ir druskos. Šiame pakete yra viena (1) 2 uncijų buteliukas Tabasco Original Flavor Raudonųjų Pipirų Padažo.
...Specialus padažas, skirtas panardinti bulvytėse ir jūsų hamburgeriuose! Priklausomybę sukeliantis! Šiek tiek saldus, kreminis, su šiek tiek acto. Nuotykių skonis, kurio niekas negali pakeisti!
Vokietija, Hamburg
...Kategorija: Vieni prieskoniai Skonis ir aromatas: šviežias ir kartu acto kvapo, su vaisiškai rūgščiu skoniu ir derviniu kartumu. Naudojimas: Sumachas yra tipiškas turkiškas stalo prieskonis, kuris naudojamas ant paruoštų salotų ir kitų patiekalų. Sumacho krūmo vaisiai taip pat labai populiarūs Sirijos, Libano ir Irano virtuvėje. Puikiai tinka rūgštinimui ir marinatams mėsai ir žuviai. Nuostabu...
Prancūzija, Ham
... spalva ir šiek tiek sirupine tekstūra. Jo laukinių česnakų aromatas yra tiek subtilus, tiek išskirtinis, suteikiantis unikalią skonio patirtį. Jo subalansuotas skonis sujungia obuolių acto gaivų rūgštumą su laukinių česnakų saldumu, taip sukuriant subtilią harmoniją, kuri papuoš jūsų mėgstamus patiekalus. Nuoroda: AR805323 Talpa: 250ml...
Prancūzija, Sainte Croix En Plaine
... / idealus druskos pakaitalas Kilmė: Prancūzija ir Vokietija Išvaizda: ruda spalva Skonis: natūrali rūgštis ir aštrumas Rūgštumas: 5° Naudojimo patarimai: Salotų ir kitų kulinarinių patiekalų (saučių, deglazavimo, marinatų, greito virimo...) pagardinimas. Gėrimui: 1 arbatinis šaukštelis šilto vandens stiklinėje, gerti tuščiu skrandžiu ryte.
Ispanija, Varea
...Medus acto, pagamintas iš ekologinių gėlių medaus, surinkto Ispanijos kalnuose. Jame yra aukščiausios kokybės medaus savybių. Skonis yra saldžiarūgštis, burnoje jaučiasi vaisių skonis, o aromatai primena gėlių ir medaus esencijas, labai aromatingas, geltonos ir auksinės spalvos, primenantis natūralius kvapus.
Prancūzija, Saint Christol De Rodières
...Ingredientai: - 99,8 % ekologiško raudonojo acto - 0,2 % natūralus šalotų skonis Patiekimo pasiūlymai: Salotų padažas, marinados, padažai. Šis produktas taip pat yra prieinamas 25 cl buteliuose, 3-5-10 litrų didmeninėse pakuotėse ir 220 litrų statinėse.
...Condimento Bianco iš Daniele yra moderni acto versija. Šviesus ir tuo pačiu stiprus skonis. Geras condimento pasižymi subalansuota rūgštimi ir saldumu. Šviežias, gaivus, vaisinis – harmoningas ir įdomus: Condimento iš Riesling Silvaner vynuogių mošto.
Atitinkantys produktai
Baltas Balsamiko Prieskonis
Baltas Balsamiko Prieskonis
Ispanija, Granada
... juos puikiu patiekalu savarankiškai, taip pat puikiu priedu. Mūsų žaliavos yra aukštos kokybės, marinuotos sūryme tiek laiko, kiek reikia kiekvienam produktui, ir pagardintos optimaliai acto ir druskos santykiu. Tikimės, kad mūsų platus alyvuogių, paprikų, marinuotų agurkų, svogūnėlių, aitriųjų pipirų, morkų, kaparėlių, didžiųjų kaparėlių ir kitų mišinių asortimentas jums labai patiks.
Prancūzija, Signes
Mes esame smulkus amatininkų verslas, įsikūręs Var regione. Gamename įvairių Provanso specialybių asortimentą: tapenadus, antipasti, sriubas, karamelizuotus česnakus, karamelizuotus svogūnus, pomidorų padažus... Esame žinomi ir pripažinti kaip vaisių minkštimo acto specialistai: didžiausias pasirinkimas, aukščiausias minkštimo kiekis, nepakartojamas skonis. Mūsų produktus tiesiogiai tiekiame klientams Prancūzijoje ir eksportui. Esame aktyvūs Gourmet Provence - Skonių gamintojų tinklo nariai.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play