Prancūzija, Paris
... migdolas, Prunus amygdalus var. dulcis, ir kartusis migdolas, Prunus amygdalus var. amara, kuris laikomas toksišku dėl cianido rūgšties kiekio. Tai yra aliejinė sėkla, tai yra, turtinga lipidų, ir dažnai vadinama "sausu aliejiniu vaisiu". Jei migdolas skinamas prieš subrendimą, jo oda dar būna žalia, garsusis migdolų žalias. Taigi, žali ir švieži migdolai turi švelnią ir pieninę minkštimą, su subtiliu skoniu. Prancūzijoje jie skinami birželio ir liepos mėnesiais. Kai migdolas visiškai subręsta, jis tampa sausas ir yra skinamas. Ean13:3701511707330 Référence:AmandeBioHachéeFrance1...
...Majonezas yra viena iš dažniausiai pasitaikančių padažų kiekvienoje virtuvėje. Jis gaminamas iš išvalyto augalinio aliejaus, kiaušinio trynio, garstyčių, acto arba citrinos sulčių, cukraus ir druskos. Majonezas sėkmingai pabrėžia salotų ir mėsos patiekalų skonį, taip pat yra populiarus ingredientas ruošiant garnyrus, sumuštinius ir kitus užkandžius. „Impulse Commodity Trading“ gali pasiūlyti...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play