Milis Nurseries specializuojasi vaismedžių ir uogų augalų gamyboje ir prekyboje. 60-aisiais metais Konstantinos Milis, atkreipdamas ypatingą dėmesį į graikiškų medžių poreikius sveikam reprodukciniam materialui, naudoja senas žinomas praktikas iš regiono ir, bendradarbiaudamas su agronomais, pradeda kurti pirmąjį vaismedžių sodą (persikus, vyšnias, abrikosus, slyvas, obuolius, kriaušes, migdolus, ...
... omaras), sūriai (roquefort), desertai (ekzotinių vaisių salotos, kaštonų ledai, sluoksniuota pyragas su geltonomis persikais).","Domaine:Château Coutet":"Domenas: Château Coutet","Conditionnement:Carton de 6 bouteilles de 75cl":"Pakuotė: 6 butelių 75cl kartonas","fermentation en barriques puis élevage de 18 mois dans du chêne français neuf":"fermentacija statinėse, o vėliau 18 mėnesių brandinimas...
...
Vyninimas : Atšakų pašalinimas / Spaudimas, tada presavimas ir nuosėdų šalinimas, galiausiai vyninimas žemoje temperatūroje (16°C). 2 savaičių vyninimas, tada brandinimas ant smulkių nuosėdų žiemą. Galiausiai filtravimas prieš buteliavimą su inertizacija.
...Dvasinis gėrimas: Šis Rhum Agricole Ambré Profil 62 tikrai yra didžiausias gurmanas savo asortimente. Jo beveik dvejų metų brandinimas amerikietiškuose ąžuolo statinėse suteikia jam konsensualų ir dosnų profilį, leidžiantį puikiai pristatyti žemės ūkio romą. Ypač harmoningas, jo aromatas vystosi vaisinėmis abrikosų, persikų, ananasų natomis ir taip pat išreiškia akacijos medaus, cukranendrių bei...
...atsidarius pasirodo frangipane, suteikdama dar daugiau malonumo.
Burnoje jaučiamas labai ryškus vanilės skonis, derinamas su panela, po pirmo ugnies skonio - riešutų, migdolų ir džiovintų abrikosų.
Labai gražus ilgis burnoje. Pabaiga su miško natomis.
Šis rhum Foursquare 2010 buvo pervežtas burlaiviu „Gallant“ 2022 metų pavasarį.
...Vynas, pagamintas iš pernokusių vynuogių.
Saldaus ir intensyvaus skonio, su persikų ir abrikosų konservų natomis, baigiasi saldumu.
Vynuogių veislės: 100% Pinot Gris
Kritulių kiekis: 550 mm/metus
Amžius: 50 metų
Brandinimas: 8–9 mėnesiai šimtamečiuose statinėse
Alkoholis: 13%
Cukrus: 69 g/L
Bendra rūgštis: 3,16 g/L
Patiekimo temperatūra: 8°C
Laikymo trukmė: daugiau nei 10 metų...
... lengvumas, jacinth ir liepos natų bei stebinanti saldumo gausa, kuri džiugins visus skonius. Malonus ir subalansuotas, lengvai suprantamas.
Veislės, brandinimas...:
100 % Ugni Blanc. 500 ml flakonas. Brandintas mažiausiai dvejose metų barikėse Château Garreau požeminiame rūsyje, unikaliame Armagnac.