Vokietija, Heidelberg
...Žuvies skonio prieskoniai yra sukurti tam, kad patiekalams suteiktų išskirtinį, vandenynų skonį, puikiai tinkantį jūros gėrybių sriuboms, padažams ir veganiškiems jūros gėrybių pakaitalams. 100 % natūralus skonis, gautas iš žuvies. Idealiai tinka sustiprinti žuvies skonio natą terrinėje, paruoštuose patiekaluose ir žuvies dešrelėse.
... mėsos, žuvies ir daržovių arba kaip užpilas burgeriams. Prie šviežiai virtų makaronų baklažanų kremas yra kulinarinė inspiracija. Taip pat kaip salotų padažas yra meistriškumas ir suteikia aksominį, aromatingą atspalvį. Kulinarinė įvairovė, iš tradicinių receptų kuriamos tarptautinės skonio patirtys. Mūsų baklažanų kremas yra raktas į naujas, jaudinančias kūrybas. Paruošti patiekalai šaldyti Gastronomijos reikmenys Viešbučių sektorius Maisto paslaugos šaldyti maisto produktai didmeninė prekyba Bendruomenės maitinimas Patogumas Gastronomijos specialybės...
Bulgarija, Sofia
...Juodosios ir rudosios garstyčių sėklos yra mažos, stipraus skonio sėklos, dažniausiai naudojamos rytų ir azijos virtuvėje. Jos yra stipriausios iš visų garstyčių sėklų. Mažytės sėklos yra tamsiai rudos, kai kurios iš jų turi šiek tiek raudoną atspalvį: Garstyčių sėklos puikiai tinka ne tik patiekalų, bet ir prieskonių mišinių pagardinimui. Ypač garstyčių sėklos naudojamos garstyčių gamybai, taip pat marinadų, mėsos, žuvies, įvairių padažų, tartaro padažo ir kitų padažų pagardinimui. Pakuotė: 500g, 1kg ir didmeninė prekyba...
Italija, Martina Franca
...Pugliesi frise yra tradicinis kepinys iš Puglijos, žinomas dėl savo traškios konsistencijos ir autentiško skonio. Šios frise gaminamos iš kietųjų kviečių miltų ir miežių, ir kepamos tris kartus, kad būtų pašalinta vidinė drėgmė. Jos puikiai tinka su ekstra vieržiu alyvuogių aliejumi ir šviežiais pomidorais, arba kaip pagrindas žuvies sriuboms. Pugliesi frise yra rankų darbo produktas, paruoštas iš aukštos kokybės ingredientų, kad būtų užtikrintas unikalus ir natūralus skonis.
Prancūzija, Marseille
...askorbo rūgštis E300. Rūgštingumo reguliatorius: citrinos rūgštis E330. Skonio stipriklis: natrio glutamatas E621. Šios alergijos sukeliantys ingredientai yra apdorojami gamybos įmonėje: salierai, lupinai, žuvies produktai, pieno produktai, riešutai. Croc'Ella, didmeninė prekyba, specializuojasi rankų darbo džiovintų vaisių gamyboje Provanso-Alpių-Krantų regiono Marseilyje. Platus džiovintų vaisių pasirinkimas, pavyzdžiui, žali nulupti, sūdyti arba nesūdyti kepti, tačiau ne tik tai, mes jums siūlome dvi produktų linijas: "antipasti" ir "alyvuogės".

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play