Prancūzija, Talant
... želė. Dozuokite 0,8–2% pektino NH Nappage savo gaminyje, atsižvelgdami į minkštimo kiekį. (10g/kg glaisto). Norėdami išvengti gumulėlių susidarymo, pirmiausia sausai sumaišykite pektiną NH Nappage su dalimi cukraus, o tada išsklaidykite vandenyje. Tirpimas užtrunka apie 15 minučių. Ingredientai: amidinis pektinas E440ii, disodžio disfosfatas E450i, dekstrozė, trikalcio fosfatas E341iii. Nuoroda: MP1622B Sandėlyje: 11 produktų...
Prancūzija, Paris
...Abrikosas* (65%), Ruoštas cukrus*, Želė formuojanti medžiaga: vaisių pektinas, Rūgštinanti medžiaga: koncentruota citrinos sultys*. (* Gauti iš ekologinės žemdirbystės). DLUO: gamybos data +4 metai Neto svoris: 350g Bruto svoris: 560g Vaisių kiekis: 65g Cukraus kiekis: 42g Žaliavos gautos iš ES ir ne ES žemdirbystės. Laikyti šaldytuve po atidarymo ir greitai suvartoti. Nuoroda: AbrikosoEkologinėUžtepėlė...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Natūralūs želė, pagaminti iš vaisių ir uogų, kurie neapima pridėtinio cukraus. Ingredientai: koncentruota obuolių sultys, koncentruota obuolių tyrė, aviečių tyrė (7,0%), koncentruotos vyšnių sultys, koncentruotos aviečių sultys (5,0%), želė formuojanti medžiaga (pektinas), citrusinių skaidulų, natūralus aviečių aromatas (0,2%), ryžių miltai, kokosų aliejus, rapsų aliejus, karnaubos vaškas. Riebalai 0,36 g: Skaidulos 1,28 g Angliavandeniai 15,2 g: Baltymai 0,2 g...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play