Prancūzija, Saint-Fraimbault
...Tikras Normandijos gastronomijos simbolis, tradicinės tripės buvo peržiūrėtos, kad pasiūlytų versiją su šienu. Šią receptą sukūrė šefas Hubert Nobis, ir ji vėl yra trišalio bendradarbiavimo rezultatas tarp šefų, transformavimo dirbtuvių "les Gorronnaises" ir mūsų. Nuo 1988 metų šeima Cousin gamina įvairius mėsos produktus savo dirbtuvėse Gorron, siekdama visada pabrėžti tradiciją. Ingredientai: jautienos skrandžiai ir kojos, morkos, baltas vynas, svogūnai, vanduo, druska, pipirai, šienas.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play