Italija, Radicofani
Cacio di Pienza gamyba yra tradicija, turinti labai senas šaknis, kuri perduodama iš kartos į kartą iki šių dienų. Pieno gamintojai susibūrė į Cooperativa di Cotignano, naudodami ir išlaikydami tradicinius gamybos metodus: pieno tiekimą su ypatingais aromatais, kuriuos suteikia Val d'Orcia pievų žolės, rafinuotas brandinimo technikas ir, svarbiausia, ypatingą dėmesį sūrio kokybei. Kooperatyvas bev...
Italija, Bergamo
...Aukštos kokybės šviežias pecorino primosale sūris.Aukštos kokybės šviežias pecorino primosale sūris.
Italija, MILANO
...Pecorino – minkšta, šviesiai geltona spalva, trumpas brandinimas, subtilus ir šviežias skonis, tinkantis visoms vartojimo progoms ir bet kuriuo paros metu. KAINA UŽ KG 12.99 EUR GALIOJIMO TERMINAS 30/01/2025 MINIMALUS UŽSAKYMO KIEKIS 500 VNT...
Slovakija, Košice
Sveiki atvykę į MILKYLAND, žymų lyderį maisto platinimo pramonėje, turintį dešimties metų patirtį didmeninės prekybos, importo/eksporto ir efektyvaus logistikos valdymo srityje. Mūsų pagrindinė specializacija yra pieno produktai, ypač įvairių rūšių sūriai ir alternatyvos, praturtintos augaliniais riebalais. Didžiuojamės galėdami pasiūlyti aukščiausios kokybės sūrių pasirinkimą, tokių kaip Mozzarel...
Italija, Martina Franca
...Il Pecorino Agrodolce yra sūris su aromatingu ir labai išskirtiniu skoniu, atsirandantis iš pusiau brandinto pecorino aštrumo ir saldaus šviežio vincotto derinio. Tvirta, tamsiai ruda pluta apgaubia trupinį ir šiek tiek tirpstantį sūrį, turintį pieno, šviežio vyno ir vynuogių aromatų. Šis sūris idealiai tinka tiems, kurie ieško išskirtinio ir teritoriją atspindinčio skonio, puikiai tinka patiekalams ir užkandžiams praturtinti.
Italija, Fidenza
...Supramonte yra pecorino sūris, kurio minimalus brandinimo laikotarpis yra 60 dienų. Skonis yra šiek tiek sūrus, o tekstūra su amžiumi tampa trupinėta.
Prancūzija, Marseille
...tipiškas sūris iš Italijos centro-pietų ir salų, pagamintas iš viso avies pieno, šviežias ir koaguliuotas su augaline arba gyvūnine rūgštimi (avino ar ožkos), sūrus ir aromatingas, jei brandintas kelis mėnesius, su būdingu aštriu skoniu, jei brandinimas buvo ilgesnis; Yra keletas rūšių: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano ir pecorino Sicilien.
Italija, Barberino Di Mugello
...PECORINO TOSCANO, PECORINO AFFINATO NELLA PAGLIA E FIENO IN GROTTA PECORINO SCODELLATO FRESCO PECORINO ALLE VINACCE AFFINATO IN BARRIQUE PECORINO SOTTO CENERE GAMMA COMPLETA DI PECORINI E MISTI LATTE VACCINO INSERITI NEL CATALOGO...
...Pasirenkame geriausią šviežią pieną, gaunamą iš Sicilijos vietinių veislių ūkių, ir kruopščiai rūpinamės kiekvienu apdorojimo etapu, kad pagamintume platų sūrių asortimentą, įskaitant istorinius, tokius kaip Pecorino Siciliano Dop ir Piacentinu Ennese Dop, plačiai paplitusius nacionalinėje ir Europos rinkoje. Mūsų pagrindinis tikslas yra pasiūlyti klientams, tiek Italijos, tiek užsienio, Turime 20 skirtingų skonių.
Atitinkantys produktai
Famyfood Sūriai - Primo Sale
Famyfood Sūriai - Primo Sale
Italija, Squillace
... geriausias produktas vis dar yra mūsų PECORINO SŪRIS (šviežias, pusiau brandintas ir brandintas), tačiau turime ir kitų žinomų tradicinių itališkų produktų. Visi mūsų sūriai gaminami iš aukštos kokybės ir natūralaus pieno.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play