ALINE CHOCOLATIERE perkuria šokolado saldainių klasiką bastiečių stiliumi. Tai visa Korsika šokoladiniuose skanėstuose: subtilus derinys tarp Grožio salos lobynų ir gero šokolado, per medų, citrusinius vaisius, lazdyno riešutus, maquis lobynus ir emblematiškus Canistrelli, kurie sugrąžina į vaikystės prisiminimus ir žada netikėtų bei stebinančių skonio patirčių.
Dabar jau keletą metų seserys Giam...
...Temperavimo mašinos
Temperavimas yra būtinas norint gauti tobulai užbaigtą produktą.
Penki konstrukcijos bruožai leidžia tobulą mikrokrystalizaciją šokolado masei.
– Ilgos temperavimo sekcijos
– Didelės aušinimo paviršiai
– Turbulentinis maišymas
– Aušinimo laikas
– Tikslus temperatūros valdymas
ATM temperavimo mašinos atitinka šiuos reikalavimus. Galutinis produktas turi šias savybes:
– Unikalus blizgesys
– Smulkiai grūdėta ir tanki struktūra
– Ilgesnis galiojimo laikas
– Trapus lūžis
– Trumpas aušinimo laikas
– Maksimalus susitraukimas...