Prancūzija, Boissy Saint Leger
...AMATINIS ŠOKOLADO GAMYBA CHOCOLATS JANIN Chocolats Janin: šokolado gamybos dirbtuvės, kur Stéphane Janin, profesionalus šokoladininkas ir šokolado gamybos specialistas, kviečia jus atrasti savo šokolado fabriką.
Belgija, Bruxelles
...Tradicinė Pegi vaflių receptūra perduodama iš kartos į kartą per metus. Šiandien asortimentas išsiplėtė, kad pasiūlytų naujų ir skanių skonių. Mūsų konditeriai sukūrė daugybę variantų, tokių kaip vaflė su šokolado gabaliukais, su klevų sirupu, su speculoos arba net 100% veganiška receptūra, kuri nustebins savo artumu prie originalios vaflės. Pegi dirbtuvės taip pat turi plėtros skyrių, kuris tiria jūsų įvairius projektus. 100% natūralūs produktai, be dažiklių ir konservantų...
Belgija, Gent
... galėsite save vadinti tikru „šokoladininku“. Šokolado dirbtuvės Gente Minimalus dalyvių skaičius: 15 Maksimalus dalyvių skaičius: neribotas KLAUSKITE ŠIANDIEN Ko tikėtis iš šokolado dirbtuvių Jei norite, kad jūsų grupė praleistų burnoje tirpstantį vakarą apsupta geriausio Belgijos šokolado Gente, paprašykite mūsų organizuoti šią šokolado mylėtojų svajonių ekskursiją. Ji vyksta geriausioje šokolado parduotuvėje Gente, kur, profesionalaus šefų vadovaujami, pirmiausia papasakosime apie skirtingus šokolado tipus, šokolado temperavimą ir...
...Šokolado dirbtuvės, saldumynų gamintojai: Sandy, dovanų importuotojas, siūlo jums šį puikų indą, kurį galite užpildyti skanėstais! Nuoroda: VC127I Išmatavimai: 13 cm...
Prancūzija, Objat
Per LIMOUZI SAVEURS, mūsų aistra yra pristatyti jums Corrèze regiono stebuklus, kuriant receptus, kurie gali jus nustebinti ir pamaloninti. Visada ieškodami naujovių, mes siūlome savo įgūdžius, kad galėtume jums pateikti rafinuotus ir skanius produktus. Mes didžiuojamės savo įsipareigojimu gaminti visus savo produktus mūsų gamybos dirbtuvėse Objat (19), su mūsų konditerių ir šokoladininkų komanda...
...Griežtų kokybės ir higienos standartų laikymasis Vienas iš mūsų apsaugoto dirbtuvių specializacijų yra maisto pakavimas, reikalaujantis darbo kontroliuojamoje atmosferoje (temperatūra, drėgmė, dalelių filtras). Tai gali būti tiek atviri, tiek iš anksto supakuoti produktai: pralinai, šokolado lazdelės ir kt. Dirbtuvės Naninėje turi specialiai šiam pakavimo tipui skirtą įrenginį. Jame yra švarios...
Prancūzija, Les Trois Ilets
... plytelių, siūlome įvairius šokoladinius produktus, tokius kaip juodųjų šokolado trufelių, šokoladinius dragė ir šokolado diskus. Visi produktai gaminami su ta pačia kokybės ir inovacijų rūpesčiu. Rankų darbo šokolado gamykla Les Chocolats de Balata taip pat siūlo ekskursijas po savo šokolado gamybos dirbtuves visiems, kurie nori sužinoti daugiau apie šokolado gamybos procesą. Ekskursijas veda...
Vokietija, Hürth
...Sveiki atvykę į mūsų šokolado dirbtuves Kūrybiškumas šokolade Ieškote nepaprastų, saldžių dovanų idėjų, suvenyrų ir pan., kad paliktumėte neišdildomą įspūdį savo klientams? Tuomet jūs esate tinkamoje vietoje! Mūsų "Idėjų dirbtuvėje" rankomis gaminame pačius geriausius šokolado produktus ir dar daugiau. Mielai gaminsime specialiai pagal jūsų pageidavimus. Mūsų pačių reikalavimas aukštai mūsų produktų kokybei yra vienas iš mūsų darbo filosofijos pamatų ir ilgalaikių verslo santykių su mūsų klientais. Jūsų lūkesčių viršijimas yra mūsų užduotis! Išbandykite! Būsite sužavėti!
Prancūzija, Paris
Mūsų šeimos šokolado dirbtuvės, įsteigtos 1910 m., specializuojasi kokybiško šokolado gamyboje. Mūsų produktai taip pat žinomi dėl savo natūralios sudėties. Mūsų asortimentą sudaro pralinė ir Pjemonto lazdyno riešutai, Sicilijos pistacijos ir Ispanijos apelsinų žievelės. Iš tiesų, mūsų receptuose nėra jokių priedų, konservantų ar jokių papildomų riebalų, išskyrus kakavos pupelių riebalus. Taigi...
Belgija, Temse
... Europos teisės aktų. Mūsų nerūdijančio plieno dirbtuvės ir plieno dirbtuvės yra pakankamai didelės ir erdvios, kad galėtume vykdyti didelius projektus, tačiau, žinoma, gaminame ir mažus prietaisus bei talpyklas. Mūsų privalumai ◆ Labai ilga patirtis (nuo 1938 m.) ◆ Išsamios žinios apie įvairius standartus, skaičiavimus, suvirinimo technikas ir patikras ◆ Nuosavas projektavimo biuras, skirtas...
Prancūzija, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE perkuria šokolado saldainių klasiką bastiečių stiliumi. Tai visa Korsika šokoladiniuose skanėstuose: subtilus derinys tarp Grožio salos lobynų ir gero šokolado, per medų, citrusinius vaisius, lazdyno riešutus, maquis lobynus ir emblematiškus Canistrelli, kurie sugrąžina į vaikystės prisiminimus ir žada netikėtų bei stebinančių skonio patirčių. Dabar jau keletą metų seserys...
Konditerijos dirbtuvės, kurias valdo Janas Ježakas, įsteigtos 1974 metais. Konditerijos būstinė yra Pruszkowe, Mazovijos vaivadijoje. Siūlome jums skanius, saldžius kepinius, paruoštus pagal patikrintas, tradicines receptūras. Mūsų asortimente rasite sausainių po vieną ir svorio, taip pat skanių tortų. Siūlome spurgas, kremšnitus, keksiukus, prancūziškus sausainius, eklėrus, ptysiai ir dar daug, daug kitų. Be to, kepame mielinius tortus, sūrio pyragus, obuolių pyragus, aguonų pyragus ar ritinius ir tartas. Be to, kepame ir tortus pagal užsakymą. Kviečiame!
Belgija, Florenville
Meistras šokoladininkas – šokolado dirbtuvės. Viskas čia konstruojama, ruošiama, kuriama... formuojasi skaidrumo dėka: Skaidrumas: dirbtuvės užkulisiuose. Kūrimas: čia viskas įsivaizduojama, kuriama. Originalumas: originalūs skoniai, nuostabūs desertai... Per metus čia rasite originalių idėjų savo verslo susitikimams, komunijoms, gimtadieniams, priėmimams... Norite sukurti šventę su kolegomis ar draugais aplink šokoladą? Originalus tortas jūsų vestuvėms? Privati degustacijos vakarienė, kurioje jūs ir jūsų kolegos ar svečiai patys dalyvaujate gaminant?
Belgija, Habay-La-Neuve
Atidarytas 2003 metų vasarį, pirmiausia pavadintas Théobroma cacao, Jean Le Chocolatier nuolat stengiasi nustebinti jus naujomis skonio patirtimis... Dirbtuvės-parduotuvė, kurioje rankiniu būdu gaminama keliasdešimt rūšių šokolado. Čia atraskite įdomius arbatos, prieskonių, pietų džemų ir vaisių derinius su šokoladu.
Prancūzija, SAINT ETIENNE DE BAÏGORRY
Šokolado dirbtuvės LAIA Txokolategia yra įsikūrusios Baskų širdyje, Baïgorry, tradicijų ir gastronominių lobynų žemėje. Tai viena iš paskutiniųjų amatininkų šokolado dirbtuvių, kurios vis dar dirba su kakavos pupelėmis, kad galėtų kontroliuoti visus jų transformacijos į šokoladą etapus. Siūlome platų produktų asortimentą keliuose pardavimo taškuose 64-ame departamente.
Prancūzija, Ittre
... prisideda savo patirtimi ir pasiūlymais. Bendradarbiavimas su šiais klientais, kurie yra lyderiai savo veiklos srityse, suteikė mums ekspertizės įvairiose pramonės šakose. Cukraus fabrikai, karjerai, perdirbimo centrai, stiklo perdirbimo gamyklos, stiklo dirbtuvės, šokolado gamyklos, biometanizacijos gamyklos, cemento gamyklos, betono gamyklos, incineratoriai ir bet kokio tipo gamyklos, naudojančios konvejerių juostas savo procese. Feraser yra konvejerių juostų valytuvų kūrėjas ir gamintojas, jei mūsų produktų asortimente nerandate to, kas jums tinka, nedvejodami susisiekite su mumis.
Individualių šokolado formų ir pakuočių gamintojas šokolado apdorojimo pramonei. Medinių pralinų dėžučių dirbtuvės su individualiu spaudiniu. Su nauja internetine parduotuve.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play