Prancūzija, Boissy Saint Leger
Meistras šokolado meistras Val de Marne regione nuo 1960 metų. Jau tris kartas šeima Janin gamina šokoladus tradiciniu būdu. Tai viena iš paskutiniųjų amatų šokoladinių Île-de-France. Šokoladai gaminami iš geriausių kakavos pupelių ir paruošiami su dideliu rūpesčiu, laikantis senųjų tradicijų. Chocolats Janin – tai šokoladų gamybos dirbtuvės 94, kur Stéphane Janin, šokolado meistras Île-de-France,...
Prancūzija, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE perkuria šokolado saldainių klasiką bastiečių stiliumi. Tai visa Korsika šokoladiniuose skanėstuose: subtilus derinys tarp Grožio salos lobynų ir gero šokolado, per medų, citrusinius vaisius, lazdyno riešutus, maquis lobynus ir emblematiškus Canistrelli, kurie sugrąžina į vaikystės prisiminimus ir žada netikėtų bei stebinančių skonio patirčių. Dabar jau keletą metų seserys Giam...